Povezane vesti
Ne tako davno na Hard rok stadionu pravio je pice, sada je na istom mestu podigao pehar u Superbolu
Večernje novosti 04.02.2020
I dalje je kao da sam u snu. Ne mogu da se probudim, rekao je posle pobede mladi bek Kanzasa. Igrač Kanzas sitija Rašad Fenton (23) se u Superbolu vratio na mesto koje mu je ostalo urezano sećanja iz rane mladosti i na tom čuvenom “Hard rok stadionu”… »
"Služio sam pivo ovde, a sada? Postao sam šampion!" Šokantna ispovest osvajača Superboula koju niko nije znao
Sportal blic 03.02.2020
Za igrača Kanzas Siti Čifsa, Rašada Fentona, "Hardrok" stadion u Majamiju ostaće u lepom sećanju nakon osvajanja Superbola, ali za to mesto ga vežu još neke uspomene. Na istom onom stadionu na kome je sa svojom ekipom stigao do šampionske titule u NFL… »
Vesti dana »
Vreme danas: Sveže jutro, a tokom dana sunčano i do 26 stepeni
Glas Zaječara pre 2 satajoš 23 povezane
Opozicija traži Šapićevu smenu posle napada na gradsku odbornicu
Južne vesti pre 1 satjoš 13 povezanih
Vojna uprava Kijeva: U ruskim napadima na glavni grad i okolinu poginule tri osobe
REUC pre 42 minutajoš 16 povezanih
Protesti srednjoškolaca širom Francuske! Preko 400 uhapšenih, policija suzavcem na učenike, dramatični snimci haosa (foto/video)
Kurir pre 2 minutajoš 11 povezanih
Drama u avionu: Letelica prizemljena, podignuti borbeni avioni; Održan hitan sastanak Netanjahua i Kaca FOTO
B92 pre 32 minutajoš 10 povezanih