Povezane vesti
Heroj litije u Pljevljima: U odbrani svetinja pešačio bos 15 kilometara (foto)
Večernje novosti 04.02.2020
Dragan Gačević iz pljevaljskog sela Kozica pešačio bos u litiji od manastira Dubočica do Pljevalja. PLjEVLjA - Šezdesetsedmogodišnji Dragan Gačević iz pljevaljskog sela Kozica u nedelju je, u litiji, bos prepešačio 15 kilometara od manastira Dubočica do… »
Dragan (67) je bos prešao 12 km u litiji: Da sam umro nasred puta, da su mi noge otpale, ne bih odstupio! Branim svoje!
Kurir 04.02.2020
U odbranu svetinja, Dragan Gačević (67) bos hodao 12 kilometara u litiji od manastira Dubočica do Pljevalja. Pljevlja - Dragan Gačević (67) iz sela Kozica kod Pljevalja u nedelju je, u litiji, bos hodao 12 kilometara od manastira Dubočica do crkve Svete… »
Vesti dana »
Zemljotres pogodio region Prizrena, osetio se i u Centralnoj Srbiji, Albaniji i Severnoj Makedoniji
Danas pre 3 minutajoš 5 povezanih
"Svaki dan ga pitam koliko me voli od 1 do 10, on kaže 110" Aca Kos o intimi sa Čedom: "Devojke mu prilaze da ga grle i ljube, to me nervira! Prelaze granicu"
Blic pre 53 minutajoš 1 povezana
Milica Todorović podelila sliku sa sinom: Neodoljiv trenutak iz porodičnog doma sve raznežio, mali Bogdan je drži za prst: "Naša ljubav" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Kecmanović preokretom protiv kvalifikanta došao do prve pobede u sezoni
Danas pre 58 minutajoš 1 povezana
"Legalizovao bih gej brakove" Čedomir Jovanović o istopolnim odnosima: "Foliranti"
Blic pre 33 minutajoš 1 povezana