Повезане вести
Писмо монаха јеротеја полицајцу Мијазу: Као браћа Омер и Мијаз причали смо српски, а сад чекаш команду да удариш по мени
Курир 06.02.2020
Монах Српске православне цркве, протосинђел хаџи Јеротеј Калуђеровић, настојатељ манастира Ђурђеви Стуупутип је отворено писмо свом брату од тетке Мијазу, службенику црногорског МУП-а, а ми га преносимо у целости. Отворено… »
„Сада стојимо један наспрам другога, као непријатељи, а ти само чекаш команду па да удариш по мени“: Писмо Хаџи Јеротеја…
Вечерње новости 06.02.2020
Вршилац дужности настојатеља манастира Ђурђеви поручује рођаку и његовим колегама: “ Више смо изгинули међусобно се убијајући, него што смо изгинули од непријатеља. Будимо једном људи“. ВРШИЛАЦ дужности настојатеља манастира… »
Вести дана »
Његош Петровић стрелац победоносног гола против Црвене звезде: Истински смо веровали у победу против Звезде на "Маракани"
Дневник пре 51 минутајош 97 повезаних
Почиње пријава нелегалних објеката: Од сутра ујутру ради дигитална платформа, циљ евидентирати 4,8 милиона објеката
Глас југа пре 2 сатајош 34 повезане
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Мондо пре 2 сатајош 51 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 7 сатијош 26 повезаних