Povezane vesti
Brat joj bio ustaški terorista, slikala se u uniformi NDH: Sada će imati važnu funkciju u Hrvatskoj! Skandal! (foto)
Kurir 07.02.2020
Zdravka Bušić, sestra teroriste Zvonka Bušića, Plenkovićev je kandidat za potpredsednika HDZ-a. "Ja jesam prepoznatljiva među članovima HDZ-a jer sam u HDZ-u još od 1989. godine. U Hrvatsku sam došla 1990, bila sam u Kancelariji predsednika Tuđmana… »
Bila član organizacije koju je osnovao upravnik Jasenovca, brat joj bio terorista, slikala se u uniformi sa grbom NDH: Ovo je…
Večernje novosti 07.02.2020
Bušićeva je 2013. godine izabrana kao jedna od prvih 12 hrvatskih članova Evropskog parlamenta. ZDRAVKA BUŠIĆ, sestra teroriste Zvonka Bušića, Plenkovićev je kandidat za potpredsednika HDZ-a. "Ja jesam prepoznatljiva među članovima HDZ-a jer sam u HDZ-u… »
Vesti dana »
"Ne izlazite na kišu, ne jedite jagode i zelenu salatu!" Ćutanje, pa panika: Kako su građani Jugoslavije tek petog dana upozoreni na nuklearnu katastrofu u Černobilju
Blic pre 10 minutajoš 43 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Netanjahu: Akcije Hezbolaha prete da sruše primirje Izraela i Libana; Tramp: Pucnjava me neće odvratiti od rata sa Iranom
RTV pre 54 minutajoš 106 povezanih
Bliska saradnja Velike Britanije i američkih službi zbog posete Čarlsa Trećeg
Politika pre 30 minutajoš 88 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 27. april: Sutra ujutru hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 4 satijoš 27 povezanih
Dao bih 500 dolara onome ko ga sravni sa zemljom: Barkli prokomentarisao sukob Jokića i Mekdejnijelsa
Danas pre 35 minutajoš 32 povezane