Povezane vesti
Brat joj bio ustaški terorista, slikala se u uniformi NDH: Sada će imati važnu funkciju u Hrvatskoj! Skandal! (foto)
Kurir 07.02.2020
Zdravka Bušić, sestra teroriste Zvonka Bušića, Plenkovićev je kandidat za potpredsednika HDZ-a. "Ja jesam prepoznatljiva među članovima HDZ-a jer sam u HDZ-u još od 1989. godine. U Hrvatsku sam došla 1990, bila sam u Kancelariji predsednika Tuđmana… »
Bila član organizacije koju je osnovao upravnik Jasenovca, brat joj bio terorista, slikala se u uniformi sa grbom NDH: Ovo je…
Večernje novosti 07.02.2020
Bušićeva je 2013. godine izabrana kao jedna od prvih 12 hrvatskih članova Evropskog parlamenta. ZDRAVKA BUŠIĆ, sestra teroriste Zvonka Bušića, Plenkovićev je kandidat za potpredsednika HDZ-a. "Ja jesam prepoznatljiva među članovima HDZ-a jer sam u HDZ-u… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Sednica o nepoverenju Vladi Srbije: Raspravu otvorio Miroslav Aleksić (NPS) kao predstavnik podnosilaca zahteva
Insajder pre 33 minutajoš 53 povezane
(Foto) Kilometarske kolone na ulazu u Grčku: Putnici satima čekaju na prelazu Evzoni zbog štrajka carinika
Newsmax Balkans pre 58 minutajoš 33 povezane
Prognoza: Promenljivo vreme danas, od srede povratak tropskih vrućina
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 34 povezane
(FOTO) Nizak vodostaj Dunava: Jedna od najvećih evropskih reka negde izgleda kao bara, a i kao Sahara
N1 Info pre 1 satjoš 5 povezanih
Petoro planinara iz Bosne i Hercegovine poginulo na Elbrusu, najvišem vrhu Evrope
BBC News pre 18 minutajoš 23 povezane