Povezane vesti
Brat joj bio ustaški terorista, slikala se u uniformi NDH: Sada će imati važnu funkciju u Hrvatskoj! Skandal! (foto)
Kurir 07.02.2020
Zdravka Bušić, sestra teroriste Zvonka Bušića, Plenkovićev je kandidat za potpredsednika HDZ-a. "Ja jesam prepoznatljiva među članovima HDZ-a jer sam u HDZ-u još od 1989. godine. U Hrvatsku sam došla 1990, bila sam u Kancelariji predsednika Tuđmana… »
Bila član organizacije koju je osnovao upravnik Jasenovca, brat joj bio terorista, slikala se u uniformi sa grbom NDH: Ovo je…
Večernje novosti 07.02.2020
Bušićeva je 2013. godine izabrana kao jedna od prvih 12 hrvatskih članova Evropskog parlamenta. ZDRAVKA BUŠIĆ, sestra teroriste Zvonka Bušića, Plenkovićev je kandidat za potpredsednika HDZ-a. "Ja jesam prepoznatljiva među članovima HDZ-a jer sam u HDZ-u… »
Vesti dana »
Denver imao 3 odsto šanse za pobedu, a onda se pojavio Jokić i napravio čudesan preokret
Nova pre 41 minutajoš 43 povezane
Sporo krenuo, a onda - čista magija! Ovako je Nikola Jokić uništio Atlantu: Pogađao odakle je hteo, delio asistencije od kojih se vrti u glavi... (video)
Kurir pre 1 minutjoš 15 povezanih
IAEA: Oštećeni štit iznad Černobilja više ne može da blokira radijaciju
N1 Info pre 16 minutajoš 8 povezanih
Povređen muškarac: Saobraćajna nezgoda na Pupinovom mostu, intervenisala i Hitna pomoć
Blic pre 17 minutajoš 7 povezanih
Vitkof i Kušner razgovarali sa ukrajinskim zvaničnicima: Stejt department otkrio detalje pregovora
Blic pre 8 satijoš 8 povezanih