Повезане вести

Откривени јутарњи ритуали Ане Кораћ и Давида Драгојевића: "Ја то радим већ годину дана..." (видео)

Откривени јутарњи ритуали Ане Кораћ и Давида Драгојевића: "Ја то радим већ годину дана..." (видео)

Ало 13.02.2020
"Он воли то, мени не смета и не знам шта је ту проблем..." У току је наставак емисије "Питања гледалаца" у којој гледаоци овог ријалитија "решетају" учеснике својим питањима. - Да ли ти је јутарњи ритуал да лижеш Ани стопала и… »
Наташа Беквалац заплакала пред концерт у Арени! Ова колегиница је довела до суза, ево и зашто (фото)

Наташа Беквалац заплакала пред концерт у Арени! Ова колегиница је довела до суза, ево и зашто (фото)

Ало 13.02.2020
Права пријатељства. Пријатељства на српској естради често пуцају. Свађе, љубомора, тешке речи и увреде због парчета музичког неба и славе су веома чести, али има и оних који својим колегама желе само срећу и успех. Ана Бекута… »
Матора до детаља објаснила шта воли са мушкарцима, и какав се*с има са Сањом "Убија ме од..." (видео)

Матора до детаља објаснила шта воли са мушкарцима, и какав се*с има са Сањом "Убија ме од..." (видео)

Ало 13.02.2020
Унапред се извињавамо због количине псовки. Јована Томић Матора синоћ се у "Задрузи" јако изнервирала, јер јој је Менсур Ајдарпашић рекао да је "обележена од бога", мислећи на њену сексуалну оријентацију, то јест чињеницу да… »
Ивана Крунић и Бане Чолак дефинитивно ставили тачку на везу: "Нисмо више заједно!" (видео)

Ивана Крунић и Бане Чолак дефинитивно ставили тачку на везу: "Нисмо више заједно!" (видео)

Ало 13.02.2020
"Са њом не може ништа да се расправи." Данас се наставила емисија "Питања гледалаца", па је водитељ, Милан Милошевић поново посетио Белу кућу. - Причајући са Иваном о њеном мистеризном за тебе бившем дечку, рекао си: "Нећу ти… »

Вести дана »