Povezane vesti
Kokoškov ga vratio iz "penzije", Simonović objasnio zbog čega!
Sportske.net 18.02.2020
Iskusni košarkaš se predomislio. Košarkaši Srbije okupili su se u ponedeljak kako bi započeli kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Jedan od igrača koje je pozvao novi selektor Igor Kokoškov je i Marko Simonović, što je iznenadilo sportsku javnost uzevši… »
Simonović kratko u penziji: Odlažem povlačenje, videćemo do kada
Večernje novosti 17.02.2020
Igor ima ogromne kvalitete, prvo kao čovek, a naravno kao i trener. Velika mi je čast što ću raditi sa njim i ovim ljudima - kaže Marko. IAKO je posle SP u Kini saopštio da se oprašta od nacionalnog dresa, Marko Simonović je ponovo u najdražoj opremi. -… »
Vesti dana »
Zapadna Srbija ostaje bez vode: Proglašena vanredna situacija u Čačku i Gornjem Milanovcu
Nova pre 1 satjoš 37 povezanih
(Video) Prvo pojavljivanje u javnosti Tamare Milutinović nakon što je tramvaj udario u njenu zgradu: Pevačica otkrila detalje jezive saobraćajke: "Znam ljude, zabrinula sam se"
Blic pre 11 minutajoš 121 povezana
Srbi sve više troše u inostranstvu: Deficit u turizmu skočio na skoro pola milijarde evra
Dnevnik pre 2 satajoš 33 povezane
Advokat Ninić otkrio: Ubijenog Baju Nešovića spominjali kao blagajnika Slaviše Kokeze u aferi s paralelnom carinom
Pravda pre 11 satijoš 10 povezanih
"Lažu, to nije istina" Iran tvrdi da uranijum ne ide nigde, pa ni u Kinu - Evo ko je namerno pustio lažnu vest
Večernje novosti pre 1 satjoš 38 povezanih