Povezane vesti
Crna Gora je bila nacionalna srpska država (video)
Alo 18.02.2020
Šokantno. "Naspram onog što mi kao Vlada zastupamo da i dalje razvijamo građansku državu, multietničko društvo koje će biti sastavni dio evropske, evroatlanske zajednice, mi imamo predlog da se Crna Gora vrati u status nacionalne, preciznije srpske… »
Milo Đukanović nedvosmisleno priznao: Crna Gora je bila nacionalna, Srpska država! Video
Kurir 18.02.2020
"Naspram onog što mi kao Vlada zastupamo da i dalje razvijamo građansku državu, multietničko društvo koje će biti sastavni dio evropske, evroatlanske zajednice, mi imamo predlog da se Crna Gora vrati u status nacionalne, preciznije srpske države" -… »
Đukanović nedvosmisleno priznao: Crna Gora je bila Srpska država kojom je upravljala SPC (video)
Večernje novosti 18.02.2020
Mi imamo predlog da se Crna Gora vrati u status nacionalne države, preciznije, srpske države, kazao je Milo Đukanović. Mi imamo predlog da se Crna Gora vrati u status nacionalne države, preciznije, srpske države, kojom će upravljati Srpska… »
Vesti dana »
Smenjen direktor tehnike Radio-televizije Vojvodine zbog prekida programa
Beta pre 1 satjoš 83 povezane
Uživo: Partizan - Armani 54:49 treća četvrtina, brojni obrti (video)
Sportski žurnal pre 2 minutajoš 35 povezanih
Uživo: Švajcarska - Srbija 0:0 poluvreme, Okafor uzdrmao prečku, Džaka požuteo (video)
Sportski žurnal pre 2 minutajoš 28 povezanih
Vemić: Nadam se sportskom čudu i da ćemo ostvariti ukupnu pobedu
Sportski žurnal pre 44 minutajoš 27 povezanih
Sutra postepeno razvedravanje vremena, temperature oko 10 stepeni
Politika pre 8 satijoš 26 povezanih