Повезане вести

Успешан старт Лајовића у Рију

Успешан старт Лајовића у Рију

Вести онлине 19.02.2020
Српски тенисер Душан Лајовић победом је стартовао на турниру у Рију, пошто је савладао другог носиоца Италијана Марка Чекината 6:4, 6:7 (4:7), 6:1. Лајовић, други носилац, у наредној рунди играће против победника меча Леонардо… »
Да ли је Шпанија добила Надаловог наследника: „Ја сам као Федерер“ (ВИДЕО)

Да ли је Шпанија добила Надаловог наследника: „Ја сам као Федерер“ (ВИДЕО)

Вести онлине 19.02.2020
Шпански тенисер Карлос Алкарас Гарфија, први је 16-годишњак после Рафаела Надала који је на АТП турниру савладао играча из првих 200 на АТП листи. Надал је 2002. године савладао Рамона Делгада у првом колу АТП турнира на Мајорки… »
Рио де жанеиро: Лајовић прескочио прву препреку

Рио де жанеиро: Лајовић прескочио прву препреку

Хот спорт 19.02.2020
Српски тенисер пласирао се у друго коло турнира серије 500 у Рио де Жанеиру после меча који је трајао више од два сата. Душан Лајовић пласирао се у друго коло турнира у Рио де Жанеиру. Он је у првом колу победио Италијана Марка… »
Осмина финала уз турбуленције: Лајовић елиминисао незгодног Италијана, сада га чека још један

Осмина финала уз турбуленције: Лајовић елиминисао незгодног Италијана, сада га чека још један

Спортал блиц 19.02.2020
Након пораза у четвртфиналу у Аргентини, Лајовић је у Бразилу. У првом мечу на турниру у Рију је српски тенисер са 6:4,7:6, 6:1 поразио Марка Ћекината. Други најбољи српски и 23. светски тенисер је тек након три сета поразио… »
Лајовић прескочио прву препреку у Рију

Лајовић прескочио прву препреку у Рију

Моззарт спорт 19.02.2020
Чекинато архивиран, следи дуел са још једним Италијаном. Други рекет Србије и 23. играч света - Душан Лајовић, успешно је стартовао на АТП турниру серије 500 у Рио де Жанеиру, пошто је уз доста проблема успео да савлада Италијана… »
Рио: Лајовић поклонио сет, Ћорић се мучио

Рио: Лајовић поклонио сет, Ћорић се мучио

Н1 Инфо 19.02.2020
Српски тенисер Душан Лајовић успешно је стартовао на АТП турниру серије 500 у Рио де Жанеиру. Двадесетдеветогодишњи 23. играч света оправдао је улогу фаворита и после три сета на старту турнира победио Италијана Марка Чекината… »
Лајовић у другом колу турнира у Рио де Жанеиру

Лајовић у другом колу турнира у Рио де Жанеиру

Данас 18.02.2020
Српски тенисер Душан Лајовић пласирао се у друго коло турнира у Рио де Жаниеру, пошто је вечерас победио Италијана Марка Чекината са 6:4, 6:7, 6:1. Меч Лајовића и Чекината, 23. и 111. тенисера света, трајао је два сата и 19… »
Идемо, мајсторе! Кецмановић успешан на старту у Делреј Бичу

Идемо, мајсторе! Кецмановић успешан на старту у Делреј Бичу

Спортал блиц 18.02.2020
Миомир Кецмановић наставио је са добрим издањима ове сезоне. Он је на старту турнира у Делреј Бичу био успешнији од Џордана Томпсона из Аустралије, мада му је ривал предао меч на почетку другог сета, код резултата 1:0 у… »

Вести дана »