Повезане вести

Главни државни тужилац Хрватске поднео оставку

Главни државни тужилац Хрватске поднео оставку

Вести онлине 19.02.2020
Главни државни тужилац Дражен Јелинић упутио је данас хрватској Влади захтев за разрешење са дужности коју је обављао од 24. априла 2018., због чланства у масонској ложи. Он је у саопштењу медијима навео да је од првог дана… »
Главни државни тужилац Хрватске признао да је масон, поднео оставку

Главни државни тужилац Хрватске признао да је масон, поднео оставку

РТВ 19.02.2020
ЗАГРЕБ - Главни државни тужилац Дражен Јелинић упутио је данас хрватској Влади захтев за разрешење са дужности коју је обављао од 24. априла 2018., због чланства у масонској ложи. Он је у саопштењу медијима навео да је од… »
Хрватски државни тужилац дао оставку због чланства у масонима

Хрватски државни тужилац дао оставку због чланства у масонима

Слободна Европа 19.02.2020
Дражен Јеленић, хрватски државни тужилац дао је оставку у сриједу 19. фебруата након притиска високих дужносника након признања да припада масонској ложи. "То чланство у легалном удружењу ни на који начин није утицало на мој… »
Главни државни тужилац Хрватске поднео оставку јер је откривено да је масон

Главни државни тужилац Хрватске поднео оставку јер је откривено да је масон

Н1 Инфо 19.02.2020
Главни државни тужилац Хрватске Дражен Јеленић саопштио је да подноси оставку пошто је откривено да је масон. "Ових дана су се у јавности појавиле инсинуације везане уз моје чланство у масонском удружењу. То чланство у законитом… »
Хрватски државни тужилац Дражен Јеленић поднио оставку

Хрватски државни тужилац Дражен Јеленић поднио оставку

Ал Јазеера 19.02.2020
Јеленић је потврдио да је слободни зидар те да је љекар и вођа једне од масонских ложа Никица Габрић покушао утјецати на ток предистраге. Главни државни одвјетник Дражен Јеленић у сриједу је Влади упутио захтјев за разрјешење с… »
Пала оставка!

Пала оставка!

Ало 19.02.2020
Дражен Јелнић, главни правник Хрватске, је од Владе РХ захтевао да га разреше са функције у јеку афере. "Ових дана су се у јавности појавиле инсинуације везано за моје чланство у масонској удрузи. То чланство у законитој удрузи… »
Тужилац који је признао да је масон ипак поднео оставку

Тужилац који је признао да је масон ипак поднео оставку

РТС 19.02.2020
Главни државни тужилац Хрватске Дражен Јеленић поднео је Влади те земље захтев за разрешење, наводи се на сајту те институције. Јеленић је претходно признао да је од 2018. године члан масонског удружења "Велики Оријент… »
Хрватски тужилац масон поднео оставку: Јеленић тврди да одлази мирне и чисте савести!

Хрватски тужилац масон поднео оставку: Јеленић тврди да одлази мирне и чисте савести!

Курир 19.02.2020
Главни државни тужилац Хрватске Дражен Јеленић поднео је вечерас оставку пошто је откривено да је масон. Јеленић је одлуку о оставци објавио у саопштењу за јавност. Он сматра да члансво у "законитом удружењу" није утицало на… »
Милановић: И мене су масони звали, али нисам пристао

Милановић: И мене су масони звали, али нисам пристао

Ал Јазеера 19.02.2020
Ако Дражен Јеленић сам не поднесе оставку, Влада ће у четвртак предложити његово разрјешење, каже хрватски премијер Андреј Пленковић. Предсједник Хрватске Зоран Милановић изјавио је у сриједу, поводом случаја главног државног… »
Милановић признао да је и сам добио позив да постане масон

Милановић признао да је и сам добио позив да постане масон

Н1 Инфо 19.02.2020
Председник Хрватске Зоран Милановић свог првог радног дана осврнуо се на аферу везану уз чланство главног државног тужиоца Дражена Јеленића у масонској ложи. Он је признао да је и сам својевремено добио позив да се учлани у… »
Милановић признао: И мене су звали у масоне, али сам одбио (видео)

Милановић признао: И мене су звали у масоне, али сам одбио (видео)

Курир 19.02.2020
Нови хрватски председник Зоран Милановић изјавио је данас да сви који су чланови удружења слободних зидара, а раде некакав јавни посао или су јавни званичници, посебно у домену репресивног државног апарата, непотребно доводе у… »

Вести дана »