Povezane vesti
Jokić iskreno o problemu sa kilažom: "Potrebno mi je malo više vremena..."
Sportske.net 20.02.2020
Zajednički rad sa kondicionim trenerom Denvera se isplatio. Nikola Jokić ima još jednu sjajnu sezonu u NBA ligi, a u nedavnom intervjuu za ESPN otkrio je tajnu odlične forme. Košarkaš Denvera smršao je više od deset kilograma u toku sezone. "Jednostavno… »
Jedan problem je bio razlog Jokićevih slabijih partija na početku sezone: Smršao sam i osećam se bolje
Večernje novosti 19.02.2020
Možda mi je bilo potrebno više vremena da se zagrejem i uđem u ritam. Imao sam višak kilograma – otkrio je Nikola Jokić. Nije Nikola Jokić počeo sezonu u skladu sa očekivanjima, mučio se da pronađe formu iz prošle sezone, pa su u jednom trenutku počele… »
Vesti dana »
Stiže promena vremena i to već večeras! Oglasio se RHMZ: Pljuskovi očekuju ovaj deo Srbije
Telegraf pre 47 minutajoš 31 povezana
„Ova zemlja su svi oni koji će vas čekati kraj puta“: Studenti krenuli u biciklističke ture kroz Srbiju; Evo kada stižu u Šabac
Šabačke novosti pre 52 minutajoš 23 povezane
Tramp preti EU ‘ozbiljnim carinama’ zbog saveza sa Kanadom, Karni kaže: ‘Bićemo svetionik drugima’
Južne vesti pre 42 minutajoš 48 povezanih
Ispunjeno obećanje: "Apoteka Beograd" objavila da su preneta sredstva za isplatu zaostalih zarada i otpremnina
Kurir pre 58 minutajoš 21 povezana
Tramp između Rusije i Evrope: Novi pritisak na Moskvu, pretnje tarifama EU
IndeksOnline pre 3 satajoš 19 povezanih