Povezane vesti
Nastavlja se Super liga, večiti derbi u centru pažnje
Večernje novosti 29.02.2020
Utakmicama 24. kola u nedelju se nastavlja takmičenje u Super ligi Srbije, a u centru pažnje biće 162. "večiti" derbi između fudbalera Crvene zvezde i Partizana. Utakmicama 24. kola u nedelju se nastavlja takmičenje u Super ligi Srbije, a u centru… »
Šta kažu brojke, koliko još pobeda treba Partizanu u derbijima da bi stigao Zvezdu?
Sportske.net 29.02.2020
Sutrašnji okršaj beogradskih večitih rivala je 162. prvenstveni po redu. Fudbalski vikend u Srbiji je potpuno u znaku predstojećeg večitog derbija, koji se igra u okviru 24. kola Linglong Superlige Srbije. Ono što je opšte poznato pred ovaj duel je… »
Vesti dana »
Jordanski ministar: Postoji arapsko-egipatski plan o izgradnji Gaze bez raseljavanja Palestinaca
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Od rata mogu da zarade 50.000 evra: Vlada Ukrajine odobrila ugovorni sistem za mlade vojne dobrovoljce
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana