Povezane vesti
Dobio otkaz jer ga je šef optužio da kupcima podvaljuje meso koje je zabranjeno!
Alo 29.02.2020
Zdrobljene noge, posle saobraćajke dolazio sam na posao, u invalidskim kolicima. Sada zdrobljenog srca i u neverici pišem ovo pismo, navodi Čelebić. Momir Čelebić iz Žepča donedavno je bio jedini Srbin mesar zaposlen u Mesnoj industriji „Bajra“ iz… »
Dobio otkaz jer ga je šef optužio da kupcima podvaljuje svinjetinu: Jedinom Srbinu u firmi gazda Hajrudin dao otkaz
Večernje novosti 29.02.2020
Zdrobljene noge, posle saobraćajke dolazio sam na posao, u invalidskim kolicima. Sada zdrobljenog srca i u neverici pišem ovo pismo, navodi Čelebić. Momir Čelebić iz Žepča donedavno je bio jedini Srbin mesar zaposlen u Mesnoj industriji „Bajra“ iz… »
Jedinom Srbinu u firmi gazda Hajrudin dao otkaz: Optužio me je da kupcima podvaljujem svinjetinu
Sputnik 29.02.2020
Momir Čelebić iz Žepča donedavno je bio jedini Srbin mesar zaposlen u Mesnoj industriji „Bajra“ iz Travnika, jednoj od najuspešnijih firmi u BiH, sa oko 1.000 zaposlenih radnika. Međutim, nedavno je Momir dobio otkaz i to, kako on sam tvrdi, iz bizarnog… »
Vesti dana »

Novi jak potres u Rusiji Zemljotres razorne jačine pogodio Kamčatku, od juče registrovano više od 200 podrhtavanja tla
Dnevnik pre 8 minutajoš 9 povezanih

Krcata humska čeka novu rapsodiju crno-belih beba: Evo gde možete pratiti prenos meča Partizan - Oleksandrija
Kurir pre 18 minutajoš 13 povezanih

Vremenska prognoza za 31. jul: Svežiji kraj meseca, za vikend rast temperature
Mondo pre 2 satajoš 7 povezanih

RGZ: Pojedine banke i ustanove bez osnova maltretiraju građane da sami pribave list nepokretnosti
Radio 021 pre 33 minutajoš 1 povezana