Povezane vesti
Dobio otkaz jer ga je šef optužio da kupcima podvaljuje meso koje je zabranjeno!
Alo 29.02.2020
Zdrobljene noge, posle saobraćajke dolazio sam na posao, u invalidskim kolicima. Sada zdrobljenog srca i u neverici pišem ovo pismo, navodi Čelebić. Momir Čelebić iz Žepča donedavno je bio jedini Srbin mesar zaposlen u Mesnoj industriji „Bajra“ iz… »
Dobio otkaz jer ga je šef optužio da kupcima podvaljuje svinjetinu: Jedinom Srbinu u firmi gazda Hajrudin dao otkaz
Večernje novosti 29.02.2020
Zdrobljene noge, posle saobraćajke dolazio sam na posao, u invalidskim kolicima. Sada zdrobljenog srca i u neverici pišem ovo pismo, navodi Čelebić. Momir Čelebić iz Žepča donedavno je bio jedini Srbin mesar zaposlen u Mesnoj industriji „Bajra“ iz… »
Jedinom Srbinu u firmi gazda Hajrudin dao otkaz: Optužio me je da kupcima podvaljujem svinjetinu
Sputnik 29.02.2020
Momir Čelebić iz Žepča donedavno je bio jedini Srbin mesar zaposlen u Mesnoj industriji „Bajra“ iz Travnika, jednoj od najuspešnijih firmi u BiH, sa oko 1.000 zaposlenih radnika. Međutim, nedavno je Momir dobio otkaz i to, kako on sam tvrdi, iz bizarnog… »
Vesti dana »

Snežni pokrivač pokrio ovaj deo zemlje Veju krupne pahulje, oglasio se RHMZ
Alo pre 4 satijoš 3 povezane

Novaković (NPS): U Skupštini o legalizaciji, a ispred zgrade novi šatori – to je neverovatno
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Haos na 18.: Rođendanu vikinog sina zbog cece Folk divu opkolili sa svih strana - sto telefona je snima, atmosfera uzavrela, a evo šta peva slavljeniku (video)
Blic pre 5 satijoš 4 povezane

(Video) Sam i očajan! Pogledajte šta je Makron uradio posle podnošenja ostavke premijera Lekronija
Blic pre 8 satijoš 1 povezana