Povezane vesti
Ostojić: Tošić bi nam mnogo pomogao, nije mi jasno zašto smo čuvali rezultat!
Hot sport 01.03.2020
Podelili su Crvena zvezda i Partizan bodove, a derbi nije opravdao očekivanja navijača. Nakon meča pred novinare je prvi izašao Bojan Ostojić koji je izneo svoje utiske sa 162. derbija. – Iskreno, odigrao sam desetak derbija, ovo je najlošiji. Rezultatom… »
Ostojić: Najlošiji derbi, iznenađen sam što smo se čuvali na kraju
Mozzart sport 01.03.2020
Partizanov štoper razočaran iz više razloga. Opšta ocena je: Nula od večitog derbija! Navijali koji su dva sata i kusur posvetili jednom od najgorih mečeva u istoriji Zvezde i Partizana će želeti što pre da zaborave ovu fudbalsku muku. A svesni su i… »
Pucali su ‘ćorke’: Derbi završen bez pobednika, Stankovićeva Zvezda prekinula Partizanovu mini seriju pobeda!
Hot sport 01.03.2020
Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana položili su oružje bez ispaljenog metka, meč dva najveća kluba u Srbiji završen je bez pobednika rezultatom 0:0. Povrede su mučile oba tima, te su treneri morali da improvizuju. Dejan Stanković je ostao bez Boaćija već… »
Vesti dana »
Optuženi Selaković preti da će da rasturi Tužilaštvo za organizovani kriminal
Vreme pre 15 minutajoš 58 povezanih
Ministar: Plate prosvetnim radnicima veće za 5,1 odsto od 1. januara 2026.
Beta pre 1 satjoš 36 povezanih
Završena druga runda pregovora u Berlinu! Zelenski razgovarao sa Trampovim izaslanicima, finski lider stigao nenajavljen - ključ mira je u njegovim rukama?!
Kurir pre 6 minutajoš 64 povezane
Masovno vozili pijani po ovim gradovima Srbije: Policija sklonila 4 "tempirane bombe" sa puta: Seli za volan, pa dali po gasu!
Blic pre 11 minutajoš 43 povezane
Sutra pre podne mraz i oblačno, posle podne razvedravanje
Serbian News Media pre 4 satijoš 40 povezanih