Povezane vesti
Crnogorski pokret preti vernicima SPC: "Ako mi izađemo na ulice, pokazaćemo da su litije smešne, a ulice će im postati…
Pravda 03.03.2020
U Kotoru je održan protestni skup u organizaciji Crnogorskog pokreta, Dukljanske akademije nauka i umetnosti i Fondacije Sveti Petar Cetinjski. Skup je propraćen snažnim emotivnim nabojem – kako od govornika, tako od prisutne publike. Na skupu je… »
"Ako mi izađemo na ulice, pokazaćemo da su litije smešne, a ulice će im postati tesne": Crnogorski pokret zapretio…
Večernje novosti 03.03.2020
Vodi se bitka biti ili ne biti. Dakle, da li će Crna Gora biti kolonija beogradska i moskovska ili će biti suverena država, rekao je Vučinić. U ponedeljak je u Kotoru, u sali Kulturnog centra „Nikola Đurković“, održan protestni skup u… »
Vesti dana »
Tužilaštvo ima 850 dokumenata o Železničkoj stanici, četiri puta više nego što je Vučić rekao
Radio 021 pre 19 minutajoš 41 povezana
IZRICANJE PRESUDE ZA MASOVNO UBISTVO U DUBONI I MALOM ORAŠJU Uroš i Radiša Blažić proglašeni krivim
Euronews pre 12 minutajoš 24 povezane
BLOG UŽIVO „Policija nas je udarala cokulama da se ne vidi“: Incidenti u Novom Sadu, opozicija blokirala i drugi ulaz u Policijsku upravu
Nova pre 2 minutajoš 19 povezanih
Vujošević i Nebojša o vređanju Vesne Čović: „Ja da nešto izmišljam, valjda bi složenije bilo!“ (video)
Hot sport pre 42 minutajoš 14 povezanih