Повезане вести

Америка неће променити своју политику, али су чули ставове Србије

Америка неће променити своју политику, али су чули ставове Србије

Политика 04.03.2020
Обраћање председника Вучића на конференцији Америчко-израелског савета за јавне послове у Вашингтону, значајно за Србију, јер је то један од најважнијих скупова на свету и то једна од најмоћнијих лобистичких група која има… »
"Имао сам трему": Вучић о боравку у САД: "Један албански лобиста се трудио да не будем тамо"

"Имао сам трему": Вучић о боравку у САД: "Један албански лобиста се трудио да не будем тамо"

Блиц 04.03.2020
Догађај у Америци био је један од најважнијих скупова који се у свету одржава, рекао је председник Србије Александар Вучић, говорећи о својој посети САД. Како је навео, то је место је где је могуће остварити контакте са… »
Вучић уживо у јутарњем: Изборе расписујем у подне, срео сам се и с тројицом најближих Трампу! Одговорио и милановићу

Вучић уживо у јутарњем: Изборе расписујем у подне, срео сам се и с тројицом најближих Трампу! Одговорио и милановићу

Курир 04.03.2020
* Обрадовићева изјава класичан позив на државни удар *Имао сам трему пред говор у Вашингтону * Целу ноћ сам гледао шта се дешава у Америци, а то овде никог не занима * Смејали су ми се кад сам за корону рекао да се перу руке, а… »
Вучић: Обрадовић би волео да ме убију али не сме то тако да каже

Вучић: Обрадовић би волео да ме убију али не сме то тако да каже

Бета 04.03.2020
Председник Србије Александар Вучић оценио је да је лидер "Двери" Бошко Обрадовић позвао војску и полицију да изведе пуч и оптужио лидера Двери га би желео да га и убију, али да то не сме да каже. "Човек хоће да ме ухапсе. Волео… »
Вучић: Обрадовићева изјава класичан позив на државни удар

Вучић: Обрадовићева изјава класичан позив на државни удар

Дневник 04.03.2020
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је позив Бошка Обрадовића војсци и полицији да преузму власт у земљи класичан пример позива на државни удар или пуч. Он је приметио да нико од Обрадовићевих… »

Вести дана »