Povezane vesti

Amerika neće promeniti svoju politiku, ali su čuli stavove Srbije

Amerika neće promeniti svoju politiku, ali su čuli stavove Srbije

Politika 04.03.2020
Obraćanje predsednika Vučića na konferenciji Američko-izraelskog saveta za javne poslove u Vašingtonu, značajno za Srbiju, jer je to jedan od najvažnijih skupova na svetu i to jedna od najmoćnijih lobističkih grupa koja ima ogroman uticaj na američko… »
"Imao sam tremu": Vučić o boravku u SAD: "Jedan albanski lobista se trudio da ne budem tamo"

"Imao sam tremu": Vučić o boravku u SAD: "Jedan albanski lobista se trudio da ne budem tamo"

Blic 04.03.2020
Događaj u Americi bio je jedan od najvažnijih skupova koji se u svetu održava, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, govoreći o svojoj poseti SAD. Kako je naveo, to je mesto je gde je moguće ostvariti kontakte sa najvažnijim ljudima u Sjedinjenim… »
Vučić uživo u jutarnjem: Izbore raspisujem u podne, sreo sam se i s trojicom najbližih Trampu! Odgovorio i milanoviću

Vučić uživo u jutarnjem: Izbore raspisujem u podne, sreo sam se i s trojicom najbližih Trampu! Odgovorio i milanoviću

Kurir 04.03.2020
* Obradovićeva izjava klasičan poziv na državni udar *Imao sam tremu pred govor u Vašingtonu * Celu noć sam gledao šta se dešava u Americi, a to ovde nikog ne zanima * Smejali su mi se kad sam za koronu rekao da se peru ruke, a Boris Džonson je snimio… »
Vučić: Obradović bi voleo da me ubiju ali ne sme to tako da kaže

Vučić: Obradović bi voleo da me ubiju ali ne sme to tako da kaže

Beta 04.03.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da je lider "Dveri" Boško Obradović pozvao vojsku i policiju da izvede puč i optužio lidera Dveri ga bi želeo da ga i ubiju, ali da to ne sme da kaže. "Čovek hoće da me uhapse. Voleo bi on i da me ubiju, ali… »
Vučić: Obradovićeva izjava klasičan poziv na državni udar

Vučić: Obradovićeva izjava klasičan poziv na državni udar

Dnevnik 04.03.2020
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je poziv Boška Obradovića vojsci i policiji da preuzmu vlast u zemlji klasičan primer poziva na državni udar ili puč. On je primetio da niko od Obradovićevih partnera iz Saveza za Srbiju… »

Vesti dana »

Đedović Handanović: Realna cena evrodizela je 226 dinara

Đedović Handanović: Realna cena evrodizela je 226 dinara

Glas Zaječara pre 27 minutajoš 84 povezane
Zlatko Kokanović pušten iz pritvora da se brani sa slobode (VIDEO)

Zlatko Kokanović pušten iz pritvora da se brani sa slobode (VIDEO)

Šabačke novosti pre 1 satjoš 13 povezanih
NBS: Inflacija u okviru ciljanih vrednosti

NBS: Inflacija u okviru ciljanih vrednosti

B92 pre 28 minutajoš 29 povezanih
Svet gori, a Rusija trlja ruke

Svet gori, a Rusija trlja ruke

B92 pre 1 satjoš 37 povezanih