Povezane vesti
Predsednik FS Japana pozitivan na virus korona: Tašima je nedavno bio u Amsterdamu i u Americi
Večernje novosti 17.03.2020
Dobio sam rezultate testa koji potvrduje da sam pozitivan na novu infekciju koronavirusom - rekao je 62-godisnji bivsi reprezentativac Japana. Predsednik Fudbalskog saveza Japana (JFA) i potpredsednik Olimpijskog komiteta te zemlje Kozo Tašima pozitivan… »
Sedeo blizu kokeze i blanka: Predsednik FS Japana se izvinio zbog mogućeg širenja koronavirusa
Sportski žurnal 17.03.2020
On se testirao nakon što je u subotu saznao da je i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza, blizu koga je sedeo na sastanku UEFA u Amsterdamu, pozitivan na koronavirus. Predsednik Fudbalskog saveza Japana i potpredsednik Olimpijskog komiteta… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 4 povezane

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Antonio Košta ohrabren razgovorom Zelenskog i Trampa: Nastavićemo razgovore sa ukrajinskim predsednikom na Evropskom savetu
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 4 satijoš 2 povezane