Povezane vesti
Posao i novac: „Zašto sam prihvatio smanjenje plate od milion dolara“
Južne vesti 19.03.2020
Gravity Šef sijetlske kompanije za platni promet karticom uveo je 2015. godine minimalnu platu od 70.000 dolara za osoblje od 120 zaposlenih - a sebi smanjio platu za milion dolara. Pet godina kasnije, i dalje je na minimalcu, ali kaže da se ova kocka… »
Posao i novac: „Zašto sam prihvatio smanjenje plate od milion dolara“
BBC News 19.03.2020
Šef tehnološke kompanije uveo je minimalac od 70.000 dolara za osoblje - tako što je sebi smanjio platu. Pet godina kasnije, on ni za čim ne žali. Šef sijetlske kompanije za platni promet karticom uveo je 2015. godine minimalnu platu od 70.000 dolara za… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za nedelju, 4. oktobar: Ujutru hladno, tokom dana do 26 stepeni
Serbian News Media pre 8 satijoš 26 povezanih
Održan predizborni skup studenata u Novom Pazaru: "Ne želimo da živimo u zemlji u kojoj biti lojalista znači biti lojalan vlasti"
N1 Info pre 7 minutajoš 14 povezanih
Pokisao kao miš! Slaven Bilić se oglasio nakon debakla Hrvatske - bride obrazi na konferenciji! Selektor "vatrenih" na udaru tamošnjih medija!
Kurir pre 17 minutajoš 43 povezane
Kostić pred gostovanje Srbije u Ajndhovenu: "Prvo što su me ovde pitali je gde su Kežman i Lazović"
Telegraf pre 22 minutajoš 26 povezanih
"Ljudi, najteže je protiv Novaka": Zverev očitao lekciju o najboljem svih vremena
Mondo pre 1 satjoš 40 povezanih