Povezane vesti

Renato Grbić sa Kube: Vučić me je zvao i obećao da će nas izvući

Renato Grbić sa Kube: Vučić me je zvao i obećao da će nas izvući

Večernje novosti 21.03.2020
Predsednik Srbije rekao je beogradskom heroju i našim sugrađanima da će im obezbediti povratak u zemlju. RENATO Grbić koji je sa grupom naših državljana zarobljen na Kubi zbog pandemije virusa korona, rekao je za “Novosti” da mu se javio predsednik… »
“Zatvaraju se hoteli, ima redova za namirnice”: Renata Grbića i grupu Srba ne puštaju sa Kube jer im fali zadnja destinacija…

“Zatvaraju se hoteli, ima redova za namirnice”: Renata Grbića i grupu Srba ne puštaju sa Kube jer im fali zadnja destinacija…

Situacija je iz časa u čas sve teža, a problema će biti posebno uveče kada našim državljanima bude zatrebalo prenoćište, kaže Renato za “Novosti”. Beogradski heroj Renato Grbić, koji je spasao destine života onih koji su pokušali da se ubiju skokom sa… »
Renato spasao na desetine života, a SAD njemu treba pomoć: Zarobljen na Kubi sa još 30 Srba, evo šta je poručio video

Renato spasao na desetine života, a SAD njemu treba pomoć: Zarobljen na Kubi sa još 30 Srba, evo šta je poručio video

Kurir 21.03.2020
Renato Grbić, jedan od najhumanijih Beograđana, koji je spasao na desetine davljenika koji su skakali u smrt sa Pančevačkog mosta, sa još 30 zemljaka nalazi se na Kubi i moli za pomoć. Погледајте ову објаву у апликацији Instagram Apel Vladi Srbije i… »
Beogradski heroj Renato Grbić sa još 30 Srba zarobljen na Kubi: Nemamo gde da spavamo, nestaće i hrane (video)

Beogradski heroj Renato Grbić sa još 30 Srba zarobljen na Kubi: Nemamo gde da spavamo, nestaće i hrane (video)

Imamo malo vremena da reagujemo, jer će Kuba za dva dana zatvoriti granice za strance, što znači da ćemo mi ovde ostati i nećemo moći da se vratimo - poručuju Srbi. Srpski državljani koji su bili zarobljeni na aerodromima u Parizu i Amsterdamu stigli su… »

Vesti dana »