Повезане вести
Милогорци окупирали храм! Верници огорчени: Полиција у Никшићу блокирала прилаз цркви Светог Василија Острошког
Правда 21.03.2020
Полиција у Никшићу јутрос није дозволила прилаз Саборној цркви Светог Василија Острошког који су кренули на јутарњу службу. Овим поводом реаговао је Марко Ковачевић (Нова српска демократија), који упозорава на литургију у храму… »
„Окупација“ храма, верници огорчени: Полиција у Никшићу блокирала прилаз цркви Светог Василија Острошког
Вечерње новости 21.03.2020
Полиција у Никшићу јутрос није дозволила прилаз Саборној цркви Светог Василија Острошког верницима који су кренули на јутарњу службу. Полиција у Никшићу јутрос није дозволила прилаз Саборној цркви Светог Василија Острошког… »
Вести дана »
САД и Иран разматрају постепени излазак из сукоба: Крај рата значио би поновно отварање Ормуског мореуза и укидање америчке економске блокаде
Курир пре 6 сатијош 3 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА Зеленски: Споразум из Енкориџа није предмет преговора; Ердоган за обнову црноморског коридора за житарице
РТВ пре 15 минутајош 1 повезана
Пауновић: Ја сам крив за пораз од Грчке, наредио сам да идемо напред
Политика пре 4 сатијош 9 повезаних
Данас права јесен: Ево где ће бити обилних падавина, а откривамо где се очекује и снег
Телеграф пре 1 сатјош 5 повезаних
Студенти у блокади захвалили се Нишлијама што на дочеку бициклиста нису населе на провокације напредњака
Медијска кутија пре 59 минутајош 1 повезана