Povezane vesti
Pre nego što izađete iz kuće pročitajte ovo! Očajna Italijanka: Moj otac je umro kao pas od korone, šaljem 10 poruka saučešća…
Pravda 22.03.2020
Situacija u Italiji je više nego tragična, a tome svedoči i ispovest Italijanke čiji je otac preminuo od koronavirusa. Sedamdesetdvogodišnji Đuzepe Zaninoni jedna je od žrtvi korona virusa u Begamu u Italiji. Poslednje dane života proveo je na… »
"Moj otac je umro kao pas od virusa korona, šaljem 10 poruka saučešća dnevno": Ispovest Italijanke o tragičnoj situaciji u…
Večernje novosti 22.03.2020
Sedamdesetdvogodišnji Đuzepe Zaninoni jedna je od žrtvi virusa korona u Begamu u Italiji. Situacija u Italiji je više nego tragična, a tome svedoči i ispovest Italijanke čiji je otac preminuo od korona virusa Sedamdesetdvogodišnji Đuzepe Zaninoni jedna… »
Vesti dana »

Nezapamćena intervencija policije u Novom Sadu: suzavac, hapšenja, ulazak u Rektorat
Mašina pre 9 satijoš 19 povezanih

NUNS i EFJ traže odgovornost MUP-a zbog napada na novinare tokom studentskog protesta u Novom Sadu
Novi magazin pre 39 minutajoš 26 povezanih

Stojković: Raduje me što smo pobedili, misija koja se zove Riga uspešno obavljena
RTV pre 39 minutajoš 93 povezane