Повезане вести
Ја сам Тито, а Миљана је моја јованка! Микси и Зола проговорили о свему, па пало брисање носа новчаницом од 500 € ?!
Курир 26.03.2020
Миљана Кулић и Лазар Чолић Зола након дисквалификације из "Задруге" огласили су се из једног хотела у ком тренутно бораве, па путем јутјуба проговорили о свему. Како је турбулентна Микси истакла, она је три месеца лагала "нацију… »
"Лагала сам нацију месецима": Миљана и Зола се јавили из изнајмљеног стана, а онда је "фрајер" новчаницом од 500 евра брисао…
Блиц 25.03.2020
Миљана Кулић и Лазар Чолић Зола решили су данас да се огласе путем друштвених мрежа, па су на Јутјуб поставили снимак из стана који изнајмљују, а овог пута имали су што шта да кажу по напуштању ријалитија "Задруга 3". - Изашла… »
Вести дана »
Украјина ће бити осакаћена трамповим планом: Америка признаје Крим, Доњецк и Луганск! У Херсону и Запорожју фронт се замрзава дуж линије контакта!
Курир пре 1 сатјош 3 повезане
У Бугарској и још четири земље ухапшено 35 илегалних трговаца старинама вредности 100 милиона евра
Бета пре 2 сатајош 1 повезана
Генерални директор Београдских електрана: Спремни смо на сваку ситуацију, имамо довољно мазута
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Студенти Државног универзитета у Новом Пазару: Доста је било страха, изађите на улице
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Јану зауставила полиција, а она шокирала признањем: "Попила сам чашицу ракије после емисије и села за волан"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана