Povezane vesti

Ana Ivanović donirala 35 respiratora Srbiji

Sputnik pre 14 dana
Ana Ivanović, nekada prve teniserka sveta, učestvovala je u nabavljanju 35 respiratora za građane Srbije. Ona je osim finansijske pomoći, imala veliki uticaj i brojnim kontaktima koje ima širom sveta, prenosi „Kurir“. Ana Ivanović je sa nekoliko… »

Ana Ivanović i UNICEF donirali respiratore vredne pola miliona dolara (FOTO)

Vesti online pre 14 dana
Srpska teniserka Ana Ivanović je u saradnji sa UNICEF-om pomogla da se donira 35 novih respiratora za bolnice u našoj zemlji. Kada se na to doda još 15 respiratora koji stižu zahvaljujući stalnim donatorima i nekolicini poznatih srpskih kompanija i… »

Ana Ivanović je Srbiji donirala 35 respiratora, a sad se oglasila povodom tužne situacije: "Mnogo ljudi se muči, mnogi su…

Blic sport pre 13 dana
Ana Ivanović je oduševila Srbiju kada je učestvovala je u nabavljanju 35 respiratora za građane Srbije. , a sve je učinjeno pod okriljem UNICEF-a čiji je, nekda prva teniserka sveta, ambasador godinama. Ona je, pored toga, učinila i da 1.700… »

Ana Ivanović poklonila respiratore Srbiji

Politika pre 14 dana
Čuvena srpska teniserka Ana Ivanović priključila se akciji nabavljanja respiratora za Srbiju. Nekadašnja prva teniserka sveta, učestvovala je u nabavci 35 neophodnih aparata za zdravstvene ustanove širom Srbije. U saradnji sa nekoliko kompanija, a… »

Ana Ivanović donirala respiratore Srbiji

N1 Info pre 14 dana
Nekadašnja teniserka i ambasadorka UNICEF Ana Ivanović je među donorima koji su obezbedili ukupno 50 respiratora kao pomoć Srbiji usled pandemije virusa COVID-19. UNICEF je Srbiji obezbedio 50 respiratora, zaštitnu opremu i higijensku opremu i to u… »

Veliko srce: Ana Ivanović poklonila respiratore Srbiji!

Sportski žurnal pre 14 dana
Nekadašnja prva teniserka sveta, učestvovala je u nabavci 35 neophodnih aparata za zdravstvene ustanove širom Srbije. Čuvena srpska teniserka Ana Ivanović priključila se akciji nabavljanja respiratora za Srbiju. Nekadašnja prva teniserka sveta… »

Ana Ivanović donirala respiratore i medicinsku opremu Srbiji

B92 pre 14 dana
Ana Ivanović, proslavljena srpska teniserka, pomogla je u doniranju 35 respiratora i medicinske opreme Srbiji, u borbi protiv koronavirusa. Ivanovićeva, ambasadorka UNICEF-a, zajedno sa Phi akademijom, Vojvođanskom bankom i regularnim donatorima… »

Hvala, Ana: Od Ivanovićeve, Unicefa i ostalih donora 50 respiratora za Srbiju

Mozzart sport pre 14 dana
Gest vredan svake pohvale. Srbija se digla na noge. Nemali broj uspešnih pojedinaca i kompanija – uključujući tu i MOZZART kladionice – digao se da pomogne u borbi protiv korona virusa, a u moru onih koji su zaslužili pohvale veliko mesto… »

Ana Ivanović donirala respiratore i medicinsku opremu Srbiji

Prva pre 14 dana
Naša proslavljena srpska teniserka Ana Ivanović pomogla je u doniranju 35 respiratora i medicinske opreme Srbiji u borbi protiv koronavirusa. Ivanovićeva, ambasadorka UNICEF-a, zajedno sa Phi akademijom, Vojvođanskom bankom i regularnim donatorima… »

Široko srce - Ana Ivanović donirala respiratore

RTS pre 14 dana
Srpska teniserka Ana Ivanović učestvovala je u doniranju 35 respiratora Srbiji. Nekadašnja prva teniserka sveta, učestvovala je u nabavci prekopotrebnih aparata za zdravstvene ustanove u Srbiji. U saradnji sa nekoliko kompanija, a pod okriljem… »

Veliko srce bivše srpske teniserke: Ana Ivanović poklonila 35 respiratora

Večernje novosti pre 14 dana
Nekadašnja osvajačica Otvorenog prvenstva Francuske dala je finansijsku podršku, ali se i "založila“ preko svojih kontakata za nabavku preko potrebnih aparata. Srpska teniserka Ana Ivanović poklonila je 35 respiratora Srbiji, prenosi današnji… »

Naklon do poda! Ana Ivanović donirala 35 respiratora Srbiji za borbu protiv korona virusa

Blic sport pre 14 dana
Veliko srce naše teniske legende. , nekada prve teniserka sveta, učestvovala je u nabavljanju 35 respiratora za građane Srbije. Ona je osim finansijske pomoći, imala veliki uticaj i brojnim kontaktima koje ima širom sveta, prenosi "Kurir". Ona je sa… »

Vesti dana »