Povezane vesti

Mirović: U Novom Sadu 22 pacijenta obolela od virusa korona, potrebna dodatna opreznost

Radio 021 pre 9 dana
U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se leči 14 pacijenata zaraženih virusom korona, od kojih se četvoro nalazi na respiratorima. Prema zvaničnom izveštaju i izveštaju Instituta za javno zdravlje Vojvodine, Novi Sad je potencijalno najugroženiji… »

U Kraljevu registrovan prvi slučaj korone

Danas pre 9 dana
Kod pacijenta kome se pre dva dana pogoršalo stanje na Infektivnom odeljenju kraljevačke Opšte bolnice „Studenica“ i koji je potom prebačen na Kliniku za infektivne bolesti Kliničkog centra u Kragujevcu potvrđeno je prisustvo virusa korone. Tako… »

Potvrđen prvi slučaj zaraženog virusom korona u Kraljevu

Dnevnik pre 9 dana
KRALjEVO: U Kraljevu je danas zvanično potvrđen prvi slučaj zaraženog virusom korona, a prema rečima direktora Zavoda za javno zdravlje Aleksandra Macana, u pitanju je muškarac koji je došao iz Belgije, uredno se prijavio i bio u samoizolaciji… »

Mirović: Novi Sad potencijalno novo veliko žarište koronavirusa

N1 Info pre 9 dana
U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se leči 14 pacijenata zaraženih koronavirusom, a iako je to stanje nepromenjeno od juče, prema zvaničnom izveštaju i izveštaju Instituta za javno zdravlje Vojvodine, Novi Sad je potencijalno najugroženiji grad… »

U Vojvodini 41 slučaj korona virusa, od toga su u Novom Sadu 22 pacijenta

Danas pre 9 dana
Predsednik Pokrajinske vlade ocenio je da je Novi Sad potencijalno najugroženiji grad posle Beograda, Niša i Valjeva Prema zvaničnom izveštaju Instituta za javno zdravlje Vojvodine, Novi Sad je potencijalno najugroženiji grad posle Beograda, Niša i… »

U Novom Sadu 22 zaražene osobe: U Vojvodini 41 slučaj korona virusa

Blic pre 9 dana
U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se leči 14 pacijenata zaraženih korona virusom a prema rečima predsednika pokrajinske vlade Igora Mirovića, iako je to stanje nepromenjeno od juče, prema zvaničnom izveštaju i izveštaju Instituta za javno… »

U Vojvodini 41 slučaj korona virusa, u Novom Sadu 22 obolela pacijenta

Slobodna Evropa pre 9 dana
"U Кliničkom centru Vojvodine se leči 14 pacijenata zaraženih korona virusom. Iako je to stanje nepromenjeno od juče (25.03.), prema zvaničnom izveštaju i izveštaju Instituta za javno zdravlje Vojvodine, Novi Sad je potencijalno najugroženiji… »

U Vojvodini 41 slučaj korona virusa, u Novom Sadu 22 obolelih

Moj Novi Sad pre 9 dana
U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se leči 14 pacijenata zaraženih korona virusom. Iako je to stanje nepromenjeno od juče, prema zvaničnom izveštaju i izveštaju Instituta za javno zdravlje Vojvodine, Novi Sad je potencijalno najugroženiji grad… »

U Vojvodini 41 oboleo od korona virusa: U Novom Sadu se nalaze 22 pacijenta

Kurir pre 9 dana
U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se leči 14 pacijenata zaraženih korona virusom. Iako je to stanje nepromenjeno od juče, prema zvaničnom izveštaju i izveštaju Instituta za javno zdravlje Vojvodine, Novi Sad je potencijalno najugroženiji grad… »

Mirović: Hale na Novosadskom sajmu biće pripremljene za smeštaj pacijenata

Večernje novosti pre 9 dana
U Vojvodini je zabeležen 41 slučaj virusa korona, od toga 22 na teritoriji Novog Sada. U VOJVODINI je do juče i do zvaničnog izveštaja u 15 sati zabeležen 41 slučaj koronavirusa, od toga 22 na teritoriji Grada Novog Sada – rekao je za RTV… »

U Vojvodini 41 slučaj koronavirusa, u Novom Sadu 22 obolela pacijenta

Dnevnik pre 9 dana
NOVI SAD: U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se leči 14 pacijenata zaraženih koronavirusom. Iako je to stanje nepromenjeno od juče, prema zvaničnom izveštaju i izveštaju Instituta za javno zdravlje Vojvodine, Novi Sad je potencijalno… »

Već se nazire koji bi grad mogao biti četvrto najveće žarište u Srbiji obolelih od korona virusa

Telegraf pre 9 dana
Najveće žarište trenutno je Beograd, potom Valjevo i Niš. U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se leči 14 pacijenata zaraženih korona virusom. Iako je to stanje nepromenjeno od juče, prema zvaničnom izveštaju i izveštaju Instituta za javno… »

U AP Vojvodini 41 slučaj koronavirusa, u Novom Sadu 22 obolelih (VIDEO)

RTV pre 9 dana
NOVI SAD - U Vojvodini je do juče i zvaničnog izveštaja u 15 časova zabeležen 41 slučaj koronavirusa, od toga 22 na teritoriji Grada Novog Sada, izjavio je za RTV Igor Mirović, predsednik Pokrajinske vlade i predsednik Štaba za vanredne situacije… »

Vesti dana »