Povezane vesti
Korona virus, maske, posao i porodica: Pet stvari koje najviše brinu žene u Srbiji
Južne vesti 27.03.2020
SOPA Images Kako da moja porodica i ja ostanemo zdravi? I kako da sve to platimo? Ova dva pitanja otkrivaju najveće brige koje muče žene u Srbiji u trenutku epidemije korona virusa. Psihološkinja Nataša Toskić iz Centra za edukaciju Edukativa pitala je… »
Korona virus, maske, posao i porodica: Pet stvari koje najviše brinu žene u Srbiji
BBC News 27.03.2020
Psihološkinja Nataša Toskić pitala je sto žena u Srbiji o prioritetima tokom epidemije. Kako da moja porodica i ja ostanemo zdravi? I kako da sve to platimo? Ova dva pitanja otkrivaju najveće brige koje muče žene u Srbiji u trenutku epidemije korona… »
Vesti dana »
Pokreta za narod i državu Niš: uvrede i šikaniranje crkvenih velikodostojnika Srpske pravoslavne crkve, sramni čin anarhističkog blokaderskog pokreta
Gradski portal 018 pre 6 minutajoš 49 povezanih
Ministar poljoprivrede razgovara sa proizvođačima mleka o popravljanju stanja u agraru
Radio sto plus pre 4 satijoš 58 povezanih
Zborovi Novog Sada pozvali na protest na Pozorišnom trgu zbog jučerašnjih incidenata
Serbian News Media pre 51 minutajoš 25 povezanih
Protest protiv akvarijuma na Ušću, građani blokirali Bulevar Nikole Tesle i rušili ograde (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 16 povezanih