Повезане вести

Гренел: Волимо народ Косова, али…

Гренел: Волимо народ Косова, али…

Вести онлине 28.03.2020
„Амерички народ воли народ Косова. Посвећени смо народу Косова, али када имамо политику, постоје правила за нашу помоћ. Такса не помаже економском развоју, због чега нам је циљ укидање“, истакао је изасланик америчког… »
Курти: Никада нисам обећао укидање такси

Курти: Никада нисам обећао укидање такси

Данас 28.03.2020
Технички премијер Косова Аљбин Курти изјавио је да специјалном изасланику америчког председника за дијалог Београда и Приштине Ричарду Гренелу никад није рекао да ће укинути таксу од 100 одсто на робу из Србије без… »
Курти: Никада нисам обећао укидање такси без реципроцитета

Курти: Никада нисам обећао укидање такси без реципроцитета

Вечерње новости 28.03.2020
Одлазећи премијер приштинске владе Аљбин Курти тврди да никада специјалном изасланику америчког председника за дијалог Приштине и Београда Ричарду Гренелу није рекао да ће укинути таксе. Одлазећи премијер приштинске владе Аљбин… »
Курти: Оба пута гледао сам Гренела у очи и нисам обећао укидање такси

Курти: Оба пута гледао сам Гренела у очи и нисам обећао укидање такси

Н1 Инфо 28.03.2020
Технички премијер Косова Аљбин Курти рекао је да се два пута срео са Ричардом Гренелом, специјалним изаслаником америчког председника Доналда Трампа за дијалог између Косова и Србије, да га је оба пута погледао у очи али да… »
Гренел: Курти ме је погледао директно у очи и рекао да ће укинути таксе

Гренел: Курти ме је погледао директно у очи и рекао да ће укинути таксе

Блиц 27.03.2020
Специјални изасланик америчког председника за дијалог Београда и Приштине Ричард Гренел изјавио је данас је да му је одлазећи косовски премијер Аљбин Курти обећао укидање такси на српску робу, а да од нове владе очекује да то… »

Вести дана »