Povezane vesti
EKSKLUZIVNO – Kapetan Dragan: Dobro sam i zdravo, na granici su me dočekali bivši saborci!
Vesti online 28.03.2020
Dragan Vasiljković, poznatiji kao kapetan Dragan u telefonskom razgovoru za „Vesti“ kaže da se oseća dobro i da prvo što je izgovorio kada je stupio na tle Srbije bilo „Napokon ljudi!“. – Mada je trebalo da me iz zatvora Lepoglava do granice… »
Ekskluzivno: "Strpali me u hladnu maricu i izbacili na granici": Kapetan Dragan za "Novosti" po izlasku iz zatvora
Večernje novosti 28.03.2020
Dragan Vasiljković po izlasku iz hrvatskog zatvora u Lepoglavi dao intervju "Novostima" ZATVORSKI čuvari su me probudili jutros u zoru, u četiri sata, rekli da se obučem, dali mi papir da sam slobodan, a onda mi vezali ruke lisicama i utrpali u… »
Vesti dana »

BLOG Petnaesti mart: Počela okupljanja širom grada, traktori stigli na Novi Beograd
Vreme pre 1 minutjoš 41 povezana

Uživo protest studenata u Beogradu Promenjeno mesto centralnog okupljanja: Evo gde su najveće kolone i gužve u Beogradu (foto, video)
Blic pre 2 minutajoš 81 povezana

Beograd na nogama pred protest studenata, incident u Žarkovu, troje povređeno
BBC News pre 2 minutajoš 11 povezanih

Više javno tužilaštvo: Identifikovati osobu koja je objavila sliku puške i poruku "vidimo se sutra"
RTV pre 1 satjoš 13 povezanih