Povezane vesti
Ispovest Đorđa Davida iz bolničke postelje: Ponašao sam se primitivno, kao većina ljudi danas, mislio sam da sam nedodirljiv…
Večernje novosti 29.03.2020
Muzičar Đorđe David pre tri dana potvrdio je da je pozitivan na virus korona, a trenutno se leči na pulmologiji Kliničkog centra. Muzičar Đorđe David pre tri dana potvrdio je da je pozitivan na virus korona, a trenutno se leči na pulmologiji Kliničkog… »
Video intervju Đorđa davida iz bolnice: Otkriva gde se zarazio, sa kim je sve bio, ali i da postoji još javnih ličnosti koje…
Blic 28.03.2020
Pevač Đorđe David pozitivan je na korona virus, a na naša pitanja je odgovorio sa pulmologije Kliničkog centra u kojem se trenutno nalazi. Đorđe David je otkrio gde se zarazio, sa kim je sve boravio, ali i kakvi su simptomi bolesti. Uputio je apel… »
Vesti dana »

Srbija izgubila od Engleske 0:5 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 62 povezane

Zvaničnik Hamasa o napadu u Dohi: "Vođe su preživele ovaj kukavički pokušaj atentata"
N1 Info pre 1 satjoš 63 povezane

“Piksi Odlazi”: Navijači nezadovoljni nakon prvog poluvremena protiv Engleske
Serbian News Media pre 50 minutajoš 41 povezana

U izraelskom napadu u Kataru ubijeni članovi Hamasa; Bela kuća: 'To ne doprinosi ciljevima Izraela i SAD'
BBC News pre 2 satajoš 24 povezane

Snežana Samardžić Marković za Danas iz Strazbura nakon sednice EP o Srbiji: Ima još mnogo posla, ali i nade
Danas pre 5 satijoš 33 povezane