Povezane vesti
Ispovest Đorđa Davida iz bolničke postelje: Ponašao sam se primitivno, kao većina ljudi danas, mislio sam da sam nedodirljiv…
Večernje novosti 29.03.2020
Muzičar Đorđe David pre tri dana potvrdio je da je pozitivan na virus korona, a trenutno se leči na pulmologiji Kliničkog centra. Muzičar Đorđe David pre tri dana potvrdio je da je pozitivan na virus korona, a trenutno se leči na pulmologiji Kliničkog… »
Video intervju Đorđa davida iz bolnice: Otkriva gde se zarazio, sa kim je sve bio, ali i da postoji još javnih ličnosti koje…
Blic 28.03.2020
Pevač Đorđe David pozitivan je na korona virus, a na naša pitanja je odgovorio sa pulmologije Kliničkog centra u kojem se trenutno nalazi. Đorđe David je otkrio gde se zarazio, sa kim je sve boravio, ali i kakvi su simptomi bolesti. Uputio je apel… »
Vesti dana »
Južna Morava se izlila: evakuisano devet meštana, zatvoreni mostovi
Jugmedia pre 1 satjoš 19 povezanih
Ekonomija i tehnologija na prvom mestu: Srbija otvara vrata investicijama Velike Britanije, a Britanci neće doći praznih ruku
Kurir pre 27 minutajoš 34 povezane
Ko su srpski biznismeni koji preuzimaju Imlek: Jedan igrao za Partizan i napravio Marbo, drugi vodio Bambi i Nectar
Mondo pre 52 minutajoš 27 povezanih
Rusi i Amerikanci tajno sastavili mirovni plan za Ukrajinu: Moskva dobija Donbas u „zakup“?
Danas pre 17 minutajoš 37 povezanih
Dejan Šoškić o NIS-u: Kao društvo nismo sposobni da kvalitetno gazdujemo državnom imovinom
Nova pre 3 satajoš 23 povezane