Povezane vesti
Krstajić u borbi za istinu: Bivši selektor tvrdi da je nečasno smenjen u Radniku: To su uradili gradonačelnik i njegov potrčko…
Sportal blic 29.03.2020
Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić tvrdi da je nečastim radnjama svrgnut sa pozicije predsednika FK Radnik Bijeljina. Pet godina je upravljao klubom da bi bio smenjen na sednici na kojoj nije mogao da bude prisutan, koja… »
Krstajić otvoreno o smeni sa mesta predsednika Radnika iz Bijeljine: Nelegalno sam sklonjen, boriću se za pravdu
Večernje novosti 29.03.2020
Očekivao sam ovakav epilog. Ne mogu da se ljutim na delegate koji su me izabrali za predsednika pre pet godina, to su ljudi koji vole klub - priča bivši selektor Srbije. NELEGALNA smena. Mladen Krstajić sklonjen je s mesta predsednika Radnika iz… »
Vesti dana »
Vozila potpuno uništena, više povređenih, stvari rasute po putu: udes na zaobilaznom putu kod Banje Koviljače (foto)
Dnevnik pre 1 satjoš 33 povezane
Nema povećane radijacije u Srbiji zbog oštećenja zaštitne strukture Černobila
Rešetka pre 3 satajoš 36 povezanih
Zelenski razgovarao sa Trampovim timom: Pričali smo o ključnim stvarima koje bi mogle da garantuju kraj krvoprolića
Euronews pre 45 minutajoš 34 povezane
Neuobičajena pojava će se desiti na kraju godine: Čubrilo otkrio hoće li decembar proći bez prave zime
Mondo pre 4 satijoš 30 povezanih