Povezane vesti
Zorani Pavić je brat umro od korone: "Nisam u stanju, nije mi dobro... Oprostite, to mora da je ružan san"
Večernje novosti 02.04.2020
Od posledica korona virusa do danas u Srbiji je umrla 31 osoba, a među njima je i četrdesetpetogodišnji Vlada Bjelogrlić. Od posledica korona virusa do danas u Srbiji je umrla 31 osoba, a među njima je i četrdesetpetogodišnji Vlada Bjelogrlić, brat… »
Tresem se! Nije mi dobro! Brat Zorane Pavić preminuo od korone, pevačica skrhana od bola: Ovo je ružan san
Kurir 02.04.2020
Brat pevačice Zorane Pavić Vlada Bjelogrlić (45) preminuo je od posledica koronevirusa. Pevačica je skrhana bolom zbog tragičnog gubitka brata i jedva je uspela - Vozim, tresem se... Molim vas. Nije mi dobro. Ovo je sve ružan san - rekla Zorana… »
Vesti dana »
"Blic" saznaje: Više javno tužilaštvo preuzelo istragu požara u prostorijama Tužilaštva za organizovani kriminal: Na licu mesta i ministar pravde
Blic pre 5 minutajoš 46 povezanih
Predsednik Vučić uputio saučešće španskom kralju i premijeru povodom tragedije u Kordobi
IndeksOnline pre 55 minutajoš 68 povezanih
Crna nedelja na putevima: sedam osoba poginulo, policija apeluje na poseban oprez zbog početka škole
Valjevska posla pre 50 minutajoš 29 povezanih
Tramp: Danska nije uspela da ukloni rusku pretnju sa Grenlanda, sada će to biti učinjeno
Beta pre 40 minutajoš 52 povezane