Povezane vesti
Rat bivših ljubavnika! Mateja priznao da Taru koristi za s*ks, ona nasrnula na njega! Upalo obezbeđenje
Kurir 04.04.2020
Tara Simov nasrnula je na bivšeg ljubavnika Mateju kada je priznao da je s njom bio samo zbog seksa. Naime, Branislav Radonić Brendon je uputio Tari Simov jasno pitanje: - Šta se dešava, Mateja i ja smo se svađali, ali smatram da je kul lik. I on dolazi… »
Bivši ljubavnici u stravičnom sukobu! Mateja priznao da Taru koristi za s*ks, ona nasrnula na njega! (video)
Alo 04.04.2020
"Ja sam svaku priču završio kada mi je stavljala majku u usta. Prešao sam joj kao čoveku, ali u emotivnom smislu ne dolazi u obzir!" Zadrugari su jedni drugima postavljali pitanje, a Branislav Radonić Brendon je uputio Tari Simov jasno pitanje: - Šta se… »
Vesti dana »
Stanje sa požarima u Srbiji: Deliblatska peščara pod kontrolom, na Stolovima i dalje gori
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 46 povezanih
Čačak ograničava potrošnju vode: Zabranjeno zalivanje bašta, pranje automobila i punjenje bazena
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 22 povezane
Zemljotres jačine 7,4 stepeni Rihterove skale pogodio Kolumbiju, ima povređenih
Insajder pre 15 minutajoš 33 povezane
Počeli pregovori o povećanju minimalca: Država predlaže 600 evra, sindikati traže obećanih 650
Danas pre 2 satajoš 37 povezanih
Pavlović: „Ne dolazi u obzir da Nišlije ostanu bez letova“ – država reagovala, Er Srbija uvodi nove linije!
Glas juga pre 4 satijoš 26 povezanih