Povezane vesti
Rat bivših ljubavnika! Mateja priznao da Taru koristi za s*ks, ona nasrnula na njega! Upalo obezbeđenje
Kurir 04.04.2020
Tara Simov nasrnula je na bivšeg ljubavnika Mateju kada je priznao da je s njom bio samo zbog seksa. Naime, Branislav Radonić Brendon je uputio Tari Simov jasno pitanje: - Šta se dešava, Mateja i ja smo se svađali, ali smatram da je kul lik. I on dolazi… »
Bivši ljubavnici u stravičnom sukobu! Mateja priznao da Taru koristi za s*ks, ona nasrnula na njega! (video)
Alo 04.04.2020
"Ja sam svaku priču završio kada mi je stavljala majku u usta. Prešao sam joj kao čoveku, ali u emotivnom smislu ne dolazi u obzir!" Zadrugari su jedni drugima postavljali pitanje, a Branislav Radonić Brendon je uputio Tari Simov jasno pitanje: - Šta se… »
Vesti dana »
Ministarstvo objavilo rešenja testa iz srpskog jezika na završnom ispitu
Stav.life pre 5 minutajoš 58 povezanih
(FOTO, VIDEO) N1 na mestu požara u TC Enjub: Vatrogasci više od dva sata gase vatru, gust dim iznad Bloka 45
N1 Info pre 1 satjoš 61 povezana
Uhapšen "kralj fejk brendova" u Novom Sadu! Prodavao lažni luksuz, zaplenjeno preko 17.000 komada garderobe i etiketa poznatih marki! (foto)
Kurir pre 26 minutajoš 45 povezanih
Za sedam dana 17 saobraćajnih nezgoda na području Pirotskog okruga
Pirotske vesti pre 1 satjoš 28 povezanih
Goreo simbol Ukrajine, Rusija tvrdi: Američki raketni sistem "Patriot" pogodio Kijevo-pečersku lavru
Blic pre 1 satjoš 39 povezanih