Повезане вести
Председник не искључује могућност стављања Београда у карантин, открио до када би могло да траје ванредно стање
Вечерње новости 07.04.2020
Вучић говорио о тренутном епидемиолошком стању у земљи. ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је да ће се донети одлука о увеђењу карантина од 24 сата, гостујући на емисији “Упитник”. - Ја не мислим да смо далеко или близу… »
"У суботу су била пуна излетишта": Вучић: Извесно је да ћемо за Београд и Ниш увести карантин од петка до понедељка
Блиц 07.04.2020
Највероватније ћемо увести карантин од петка до понедељка, јер нас је субота јутро скупо коштала, људи су се скупљали на Фрушкој Гори и свим београдским излетиштима, групе од по 40 људи - рекао је председник Србије Александар… »
Вучић: Београд и Ниш затворени од петка до понедељка, видећемо за остале градове
Данас 07.04.2020
Председник Србије није искључио могућност потпуног затварања Београда у карантин Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да не мисли да смо ни далеко ни близу одлуке о забрани кретања 24 сата и да се то процењује… »
Председник Вучић о свим мерама предузетим у борби против вируса корона: "Ако сам некога узнемирио жао ми је, живот је…
Вечерње новости 07.04.2020
Председник је поручио да су све мере донете да би се сачували животи људи и да не бисмо имали више преминулих. ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић изјавио је вечерас да не види шта је у његовој изјави о могућем увођењу карантина од 24… »
Вести дана »

Дачић о случају пада надстрешнице: Не може се унапред одбацити питање да ли је дошло до саботаже, диверзије или тероризма
Данас пре 3 сатајош 2 повезане

Трамп позвао Зеленског да прихвати руске услове за окончање рата у Украјини
Данас пре 5 сатијош 1 повезана

Први резултати избора у Северној Македонији: Кандидати за градоначелнике ВМРО-ДПМНЕ воде у 53 општине
Блиц пре 3 сатајош 5 повезаних