Povezane vesti
Postoje tri vrste korone, tvrdi virusolog koji se borio protiv variole vere: Dr Ana Gligić kaže da jedan soj stiže iz…
Večernje novosti 09.04.2020
Dr Ana Gligić, virusolog u penziji, žena koja je bila šef laboratorije u vreme epidemije velikih boginja 1972. godine u Beogradu, iznenađena je kako se brzo ovaj virus proširio na celu planetu. Dr Ana Gligić, virusolog u penziji, žena koja je bila… »
Ana se borila protiv variole vere, a sada o koroni otkriva: Zašto ipak dobro prolazimo u ovoj epidemiji
Kurir 09.04.2020
Ana Gligić, virusolog i šef tima za borbu protiv variole vere 1972. godine podelila je svoja saznanja o novom koronavirusu. - Iznenađena sam šta se dešava, ni u snu nisam mogla da zamislim da će za tri meseca ovaj virus da osvoji celu planetu… »
Vesti dana »
Svaka peta devojčica u Srbiji doživela nasilje, 74 odsto njih nisu prijavile
RTS pre 1 satjoš 32 povezane
Velika javna ulaganja za EXPO, vojsku i stadione: Fiskalni savet o predlogu budžeta za narednu godinu
Nova ekonomija pre 25 minutajoš 146 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 2 satajoš 24 povezane
Seničić o brodolomu u Egiptu: "Čekamo još informacija, za sada nema podataka da je bilo Srba na potonulom brodu"
Blic pre 56 minutajoš 17 povezanih
Sledeće nedelje skraćeni časovi u svim školama u Srbiji, kažu prosvetni sindikati
Slobodna Evropa pre 56 minutajoš 26 povezanih