Povezane vesti
"Nikad ne bih majku uporedila sa takvom ženom!" Lunina izjava o Kiji odzvanjala Zadrugom
Telegraf 10.04.2020
Luna je pokušavala da objasni ko je glavni krivac zbog njene i Anabeline svađe. Luna Đogani je odlučila da porazgovara i posavetuje se sa Anom Korać i Tarom Simov oko njenih problema koje ima sa majkom, zbog dečka Marka Miljkovića. Njih tri sedele… »
"Mene će strpati u kanal, a majka će biti heroj kao Kija"! Luna okrivila Marka za sve (vdieo)
Alo 10.04.2020
Haos kom se kraj ne vidi... Ana Korać i Tara Simov porazgovarale su danas sa Lunom Đogani o njenim problemima sa majkom Anabelom Atijas i dečkom Markom Miljkovićem. Luna je istakla da je majka ne sluša nikada. "Znam kakva je i moja mama. Ja nemam… »
Vesti dana »

„Pobeda, pobeda", čulo se ispred RTS-a: Raspisan novi konkurs za članove Saveta REM-a
BBC News pre 53 minutajoš 63 povezane

Opozicija osuđuje napad na studente DIF-a u Novom Sadu, Dačić najavljuje prekršajne prijave
Vreme pre 2 satajoš 10 povezanih

'Trk ka Briselu': Studenti maratonci kroz Austriju na putu do sedišta Evropske unije
BBC News pre 1 satjoš 33 povezane

SSP: Zahtevamo ostavke Dačića i načelnika novosadske policije zbog nasilja nad građanima
Radio 021 pre 9 satijoš 8 povezanih

Cvejić: Dačić se ponaša kao da ima džojstik – pa kaže bilo malo sile, bilo malo više
N1 Info pre 1 satjoš 86 povezanih