Povezane vesti
Doktor Ivović o svojoj borbi nade protiv beznađa: Uveren sam da sam tim postupcima sprečio silaženje virusa niz…
Večernje novosti 11.04.2020
Urolog Jovan Ivović iz Bara opisao kako iz ugla pacijenta izgleda borba sa ovim izuzetno opasnim virusom, ali i koliko obolelima teško padaju samoća i neizvesnost. DOKTOR Jovan Ivović, urolog iz Opšte bolnice, drugi je Baranin koji je dobio bitku sa… »
"Toga dana sam otišao u operacionu salu da operišem pacijenta"
Alo 11.04.2020
Pobedio sam virus, ali sve je ovo jako teško i neizvesnmo. Doktor Jovan Ivović, urolog iz Opšte bolnice, drugi je Baranin koji je dobio . Ispričao je kako iz ugla pacijenta izgleda borba sa ovim izuzetno opasnim virusom, ali i koliko obolelima teško… »
Vesti dana »

Objavljen audio snimak članova PSG iz Novog Sada kako planiraju nasilne akcije na protestu u subotu
NIN pre 47 minutajoš 17 povezanih

Obustavljen saobraćaj svih međugradskih vozova! "Srbijavoz": Primili smo poziv da su postavljene eksplozivne naprave
Kurir pre 1 satjoš 15 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 1 satjoš 14 povezanih

Od danas zabranjen ulaz u Narodnu Skupštinu: Odluka doneta iz bezbednosnih razloga, evo do kad će biti na snazi
Mondo pre 1 satjoš 12 povezanih

Studenti pešaci sve bliži Beogradu, Vučić pozvao 'Studente 2.0' da se povuku iz Pionirskog parka
BBC News pre 8 satijoš 7 povezanih