Povezane vesti
Doktor Ivović o svojoj borbi nade protiv beznađa: Uveren sam da sam tim postupcima sprečio silaženje virusa niz respiratorni…
Večernje novosti 11.04.2020
Urolog Jovan Ivović iz Bara opisao kako iz ugla pacijenta izgleda borba sa ovim izuzetno opasnim virusom, ali i koliko obolelima teško padaju samoća i neizvesnost. DOKTOR Jovan Ivović, urolog iz Opšte bolnice, drugi je Baranin koji je dobio bitku sa… »
"Toga dana sam otišao u operacionu salu da operišem pacijenta"
Alo 11.04.2020
Pobedio sam virus, ali sve je ovo jako teško i neizvesnmo. Doktor Jovan Ivović, urolog iz Opšte bolnice, drugi je Baranin koji je dobio . Ispričao je kako iz ugla pacijenta izgleda borba sa ovim izuzetno opasnim virusom, ali i koliko obolelima teško… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do 35 stepeni, od utorka osveženje sa pljuskovima
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 30 povezanih
Opozicija o zapaljenom automobilu tužioca: Politika zastrašivanja, hitno saopštiti ime počinioca
Beta pre 2 satajoš 33 povezane
Zemljotres u Indoneziji: 53 žrtve i proglašeno vanredno stanje
Naslovi.ai pre 2 satajoš 28 povezanih
Skoro svi požari u Srbiji lokalizovani ili ugašeni: Najteže u Deliblatskoj peščari i na Stolovima
Sputnik pre 32 minutajoš 18 povezanih
Poljoprivrednici iz Aradca protestovali zbog cene suncokreta i problema sa trasom auto-puta Zrenjanin-Novi Sad
N1 Info pre 2 satajoš 21 povezana