Povezane vesti
Doktor Ivović o svojoj borbi nade protiv beznađa: Uveren sam da sam tim postupcima sprečio silaženje virusa niz respiratorni…
Večernje novosti 11.04.2020
Urolog Jovan Ivović iz Bara opisao kako iz ugla pacijenta izgleda borba sa ovim izuzetno opasnim virusom, ali i koliko obolelima teško padaju samoća i neizvesnost. DOKTOR Jovan Ivović, urolog iz Opšte bolnice, drugi je Baranin koji je dobio bitku sa… »
"Toga dana sam otišao u operacionu salu da operišem pacijenta"
Alo 11.04.2020
Pobedio sam virus, ali sve je ovo jako teško i neizvesnmo. Doktor Jovan Ivović, urolog iz Opšte bolnice, drugi je Baranin koji je dobio . Ispričao je kako iz ugla pacijenta izgleda borba sa ovim izuzetno opasnim virusom, ali i koliko obolelima teško… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB - Netanjahu: Izraelskoj vojsci naloženo da pojača napade na Hezbolah; Iran spreman da prebaci obogaćeni uranijum u Kinu
RTV pre 53 minutajoš 43 povezane
Klinički centar o tramvajskoj nesreći: Pregledan 21 pacijent, jedan zadržan na ortopediji
Serbian News Media pre 2 satajoš 111 povezana
Srpski grad biće bez vode 48 sati: Novi detalji nezapamćene havarije na magistralnom cevovodu
Telegraf pre 4 satijoš 37 povezanih
RZS: Prosečna neto plata za mart u Srbiji 121.650 dinara, najplaćeniji programeri i duvandžije
Newsmax Balkans pre 7 satijoš 33 povezane