Повезане вести
Мекаду све изненадио, да ли се опростио пре времена?
Н1 Инфо 12.04.2020
Кошаркаш Партизана Џејмс Мекаду у суботу се опростио од клуба из Хумске и готово без изузетка збунио навијаче, али и руководство и стручни штаб црно-белих. Американац је на Инстаграму написао да му је била част да носи дрес… »
Мекаду напустио Партизан: „Била је част освојити 2 трофеја и носити црно-бело“
Вести онлине 12.04.2020
Центар Партизана Џејмс Мекаду се опростио од црно-белих после само три месеца проведена у Београду. Наиме, Мекаду је у редове црно-белих стигао десетог јануара као један од најбољих играча НБА Развојне лиге, а последњи меч у… »
Мекаду се опростио од Партизана: Хвала, била је част!
Н1 Инфо 12.04.2020
Кошаркаш Партизана Џејмс Мекаду више неће играти за клуб из Хумске, судећи према објави на његовом Инстаграм профилу. "Хвала Партизану што ме је учинио делом своје породице. Била ми је част да носим црно-бело. Мислим да би се… »
Да ли се Мекаду опростио? Партизане, хвала ти што си ме учинио делом породице, била је част носити црно-бели дрес
Вечерње новости 11.04.2020
Последњи месец сезоне је требало да буде за памћење. Имао сам прилику да освојим два трофеја са тако сјајном групом момака - рекао је амерички центар. Сезона још није завршена, али је пандемија вируса корона приморала челнике… »
Вести дана »

Уживо почела "Задруга - Елита 9" Урош са огромним ноктима, асмин дурџић међу такмичарима! Јањушева бивша девојка Сара у ријалитију, а ту је и тинејџерка из Италије (видео)
Блиц пре 31 минутајош 4 повезане

"Борите се или умрите": Илон Маск упутио поруку десничарима у Лондону (видео)
Курир пре 2 сатајош 1 повезана