Povezane vesti
Nulti pacijent iz Obrenovca: "Nisam mogao da stojim na nogama, oko mene su ležali mladići od 20 godina i imao sam vrlo čudan…
Večernje novosti 12.04.2020
Dragan Marinković je od novembra 2019. radio kao vozač autobusa u Nemačkoj, na liniji do Pariza. Dragan Marinković je od novembra 2019. radio kao vozač autobusa u Nemačkoj, na liniji do Pariza. Zbog slabosti koju je osetio, a sumnjajući da je… »
Mislio sam da je umor, sada se osećam kao pobednik
Mondo 12.04.2020
"Nulti pacijent" iz Obrenovca o svojoj borbi protiv korona virusa. "Nulti pacijent" iz Obrenovca o svojoj borbi protiv korona virusa "Mislio sam da je umor, a onda su mi rekli da sam pozitivan na korona virus. Tada je krenula borba za dah koja je trajala… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 4 satijoš 1 povezana