Повезане вести
Пантелић без симптома победио корону: Играо сам фудбал ништа нисам осећао, одем са супругом на тест она негативна - ја…
Вечерње новости 13.04.2020
Након председника Фудбалског савеза Србије који је био заражен вирусом корона, огласио се и његов први сарадник Марко Пантелић који је такође био позитиван на ЦОВИД-19. Потпредседник Фудбалског савеза Србије (ФС С) Марко… »
Ноћ пре тестирања играо фудбал: Марко Пантелић моли грађане: Избегните трагичне последице, ни ја нисам имао симптоме
Спортал блиц 12.04.2020
Потпредседник Фудбалског савеза Србије, Марко Пантелић, опоравио се од корона вируса. Некадашњи центарфор репрезентације Србије, заједно са био је на конгресу УЕФА у Амстердаму, а након што је Кокезин тест био позитиван… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 51 минутајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 3 сатајош 1 повезана