Povezane vesti
Anabela i Luna najavile tužbu protiv Đoleta Đoganija, a on za „Alo!” poručuje: Raskrinkaću bivšu snajku u filmu koji snimam!…
Alo 13.04.2020
„Moj brat Gagi se pokazao kao dobar čovek i drago mi je da ga svi vole” . Popularni denser , ali se o njemu svakodnevno priča u ovom rijalitiju. je o bratu svog bivšeg supruga Gagija do sada iznela niz uvreda, na koje on nikada nije želeo da odgovori… »
Nakon što je Luna najavila da će tužiti strica Đoleta, ponovo se oglasila Gagijeva sestra Nađa!
Alo 13.04.2020
Grmi! Pravi haos nastao je u subotu uveče u emisiji "Zadruga - Pitanja novinara", kada je Luna Đogani najavila tužbu protiv svog strica Đoleta Đoganija zbog navoda da je svojevremeno koristila narkotike. Gagi je odmak odbranio brata, a Luni je sugerisao… »
Vesti dana »
Peter Mađar: Preispitaćemo ugovore o ruskim energentima, isključeno da EU primi neku zemlju dok je u ratu
Radio 021 pre 21 minutajoš 31 povezana
Počela američka blokada Ormuskog moreuza, Tramp objavio da će eliminisati sve iranske brodove koji se približe
Newsmax Balkans pre 21 minutajoš 94 povezane
Peter Mađar za N1: Znam ko "kumuje" velikim prijateljstvima Orban-Vučić-Fico
N1 Info pre 31 minutajoš 202 povezane
Peter Mađar obećao: Istraživanje korupcije, otpuštanje partijskih kadrova, raspuštanje državne TV
Radio sto plus pre 1 satjoš 24 povezane