Povezane vesti
Vesna Đogani jeca dok hoda kroz ruševine kuće u kojoj je odrasla: Ta devojčica plače u meni...
Telegraf 15.04.2020
Pevačica je snimila kako sve sada izgleda, ali je ispričala i kako je nekada izgledalo mesto gde je odrasla. Pevačica Vesna Đogani (37) ovih dana glavna je tema domaćih medija zbog priče o njenom detinjstvu. Naime, Anabela Atijas u Zadruzi 3 rekla… »
"Anabelina pogana usta isprljala su moje detinjstvo"! Pevačica iznela sve detalje
Alo 15.04.2020
Vesna Đogani, supruga pevača Đoleta Đoganija, našla se na udaru bivše jetrve Anabele Atijas, koja ju je u rijalitiju „Zadruga“ optužila da je rasturila prvi brak poznatom denseru, ali i da je odrasla u velikom siromaštvu. Naime, nakon što je… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 8 satijoš 33 povezane

Kovačević: Dok sam dekan neću pozvati policiju da interveniše protiv studenata, niti ću pokretati disciplinske postupke
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih

Kokanović: Načelnik Mačvanskog okruga automobilom naleteo na decu, među njima bile i moje ćerke
N1 Info pre 7 satijoš 21 povezana

Genasys tvrdi da u Beogradu nije korišten LRAD uređaj, ali se poziva na izvještaj Earshota
Al Jazeera pre 11 satijoš 31 povezana