Povezane vesti
"Da se sakrijemo u mišije rupe, Ubijena sam životno": Luna toliko očajna da govori da joj je muka od same sebe, odustaje i…
Blic 18.04.2020
Nakon rasprave s Anabelom i okršaja Luna je pred kamerama doživela nervni slom, a Gagi i Marko su pokušavali da joj pomognu. Luna je povraćala, bacala se po podu i vrištala iz sveg glasa, a otac i dečko su je oneli u sobu kako bi se bar malo… »
Lunu odneli u krevet: Nakon nervnog sloma pokušala da pobegne, Marko i Gagi je podigli sa poda i ne ostavljaju je samu
Blic 17.04.2020
Luna Đogani je pred kamerama na Veliki petak doživela pravi nervni slom nakon što ju je majka Anabela Atijas vukla i pokušavala da je udari. Ona je u dvorištu vikala na sav glas, bacala se po zemlji i jecala, a jezive scene šokirale su sve one kraj… »
Vesti dana »

Novinarima pušteni snimci iz LRAD uređaja: Kako zvuče glasovna upozorenja policije? (VIDEO)
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane

Završen protest prosvetnih radnika i studenata: Traže objektivno izveštavanje i ispunjenje zahteva
Vreme pre 1 satjoš 22 povezane

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 37 minutajoš 42 povezane