Повезане вести

Вучић: Срећан сам што је Данило добро и што је на Сајму

Вучић: Срећан сам што је Данило добро и што је на Сајму

Мондо 18.04.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је срећан што је Данило добро и што је отишао на Београдски сајам. Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је срећан што је Данило добро и што је отишао на Београдски… »
Председник: Данило је добро, поносан сам на своју децу

Председник: Данило је добро, поносан сам на своју децу

РТВ 18.04.2020
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је његов син Данило, који је оболео од цовид 19, сада добро и истакао да је поносан на своју децу, Данила и Милицу, што су помагали пензионерима. "Много сам… »
Срећан сам што је Данило добро и Поносан на своју децу: Вучић открио како се његов старији син заразио коронавирусом!

Срећан сам што је Данило добро и Поносан на своју децу: Вучић открио како се његов старији син заразио коронавирусом!

Курир 18.04.2020
Срећан сам што је Данило добро и не морам да истичем како је добра вест када једна таква болест прође ваше дете, рекао је председник Србије Александар Вучић. - Поносан сам на њега и на Милицу што су помагали пензионерима, а… »
Вучићев син пребачен на Сајам

Вучићев син пребачен на Сајам

Данас 18.04.2020
Данило Вучић, син председника Србије Александра Вучића, пребачен је у привремену болницу на Београдском сајму са Инфективне клинике, где је лечен од корона вируса, потврђено је Данасу. Он је на Сајам где су смештени лакши… »
Прва фотографија Вучићевог сина Данила из привремене болнице на Сајму

Прва фотографија Вучићевог сина Данила из привремене болнице на Сајму

Блиц 18.04.2020
Син председника Србије Александра Вучића, Данило Вучић, пребачен је у привремену болницу на Београдском сајму са Инфективне клинике, где је од 8. априла лечен од Цовид-19, а убрзо је на друштвеним мрежама осванула и његова прва… »
Данило Вучић на Сајму, опет коментари на рачун оца на твитеру

Данило Вучић на Сајму, опет коментари на рачун оца на твитеру

ИндексОнлине 18.04.2020
БЕОГРАД – Данило Вучић, син председника Србије, упућен је са Инфективне клинике, где је од 8. априла лечен од Цовид 19, у привремену болницу на београдском сајму, што је, као и када је хоспитализован, изазвало коментаре на… »
Осуде са свих страна на твит новинарке бирна! Весић: Жалосно и цинично! Дачић: Постоје људи гори и од короне

Осуде са свих страна на твит новинарке бирна! Весић: Жалосно и цинично! Дачић: Постоје људи гори и од короне

Курир 18.04.2020
Данило Вучић, син председника Србије, упућен је са Инфективне клинике, где је од 8. априла лечен од Цовид 19, у привремену болницу на београдском сајму, што је, као и када је хоспитализован, изазвало коментаре на твитеру, којима… »
Данило пребачен на сајам: Председника опет напали због овог поступка, Брнабић оштро одговорила: Ово је лицемерје, лудило

Данило пребачен на сајам: Председника опет напали због овог поступка, Брнабић оштро одговорила: Ово је лицемерје, лудило

Курир 18.04.2020
Новинарка БИРН-а, Ана Новаковић, објавила је твит у којем критикује што је син председника Србије, Данило Вучић, који је заражен коронавирусом, пребачен на београдски Сајам, јер му је тиме, како тврди, угрожена безбедност, пошто… »

Вести дана »