Повезане вести
Вучић: Срећан сам што је Данило добро и што је на Сајму
Мондо 18.04.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је срећан што је Данило добро и што је отишао на Београдски сајам. Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је срећан што је Данило добро и што је отишао на Београдски… »
Председник: Данило је добро, поносан сам на своју децу
РТВ 18.04.2020
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је његов син Данило, који је оболео од цовид 19, сада добро и истакао да је поносан на своју децу, Данила и Милицу, што су помагали пензионерима. "Много сам… »
Срећан сам што је Данило добро и Поносан на своју децу: Вучић открио како се његов старији син заразио коронавирусом!
Курир 18.04.2020
Срећан сам што је Данило добро и не морам да истичем како је добра вест када једна таква болест прође ваше дете, рекао је председник Србије Александар Вучић. - Поносан сам на њега и на Милицу што су помагали пензионерима, а… »
Вучићев син пребачен на Сајам
Данас 18.04.2020
Данило Вучић, син председника Србије Александра Вучића, пребачен је у привремену болницу на Београдском сајму са Инфективне клинике, где је лечен од корона вируса, потврђено је Данасу. Он је на Сајам где су смештени лакши… »
Прва фотографија Вучићевог сина Данила из привремене болнице на Сајму
Блиц 18.04.2020
Син председника Србије Александра Вучића, Данило Вучић, пребачен је у привремену болницу на Београдском сајму са Инфективне клинике, где је од 8. априла лечен од Цовид-19, а убрзо је на друштвеним мрежама осванула и његова прва… »
Данило Вучић на Сајму, опет коментари на рачун оца на твитеру
ИндексОнлине 18.04.2020
БЕОГРАД – Данило Вучић, син председника Србије, упућен је са Инфективне клинике, где је од 8. априла лечен од Цовид 19, у привремену болницу на београдском сајму, што је, као и када је хоспитализован, изазвало коментаре на… »
Осуде са свих страна на твит новинарке бирна! Весић: Жалосно и цинично! Дачић: Постоје људи гори и од короне
Курир 18.04.2020
Данило Вучић, син председника Србије, упућен је са Инфективне клинике, где је од 8. априла лечен од Цовид 19, у привремену болницу на београдском сајму, што је, као и када је хоспитализован, изазвало коментаре на твитеру, којима… »
Данило пребачен на сајам: Председника опет напали због овог поступка, Брнабић оштро одговорила: Ово је лицемерје, лудило
Курир 18.04.2020
Новинарка БИРН-а, Ана Новаковић, објавила је твит у којем критикује што је син председника Србије, Данило Вучић, који је заражен коронавирусом, пребачен на београдски Сајам, јер му је тиме, како тврди, угрожена безбедност, пошто… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана