Povezane vesti
Vučić: Srećan sam što je Danilo dobro i što je na Sajmu
Mondo 18.04.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je srećan što je Danilo dobro i što je otišao na Beogradski sajam. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je srećan što je Danilo dobro i što je otišao na Beogradski sajam. Najstariji… »
Predsednik: Danilo je dobro, ponosan sam na svoju decu
RTV 18.04.2020
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je njegov sin Danilo, koji je oboleo od covid 19, sada dobro i istakao da je ponosan na svoju decu, Danila i Milicu, što su pomagali penzionerima. "Mnogo sam srećan što je Danilo… »
Srećan sam što je Danilo dobro i Ponosan na svoju decu: Vučić otkrio kako se njegov stariji sin zarazio koronavirusom!
Kurir 18.04.2020
Srećan sam što je Danilo dobro i ne moram da ističem kako je dobra vest kada jedna takva bolest prođe vaše dete, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. - Ponosan sam na njega i na Milicu što su pomagali penzionerima, a zarazio se u trenucima… »
Vučićev sin prebačen na Sajam
Danas 18.04.2020
Danilo Vučić, sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, prebačen je u privremenu bolnicu na Beogradskom sajmu sa Infektivne klinike, gde je lečen od korona virusa, potvrđeno je Danasu. On je na Sajam gde su smešteni lakši slučajevi obolelih od… »
Prva fotografija Vučićevog sina Danila iz privremene bolnice na Sajmu
Blic 18.04.2020
Sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danilo Vučić, prebačen je u privremenu bolnicu na Beogradskom sajmu sa Infektivne klinike, gde je od 8. aprila lečen od Covid-19, a ubrzo je na društvenim mrežama osvanula i njegova prva fotografija sa… »
Danilo Vučić na Sajmu, opet komentari na račun oca na tviteru
IndeksOnline 18.04.2020
BEOGRAD – Danilo Vučić, sin predsednika Srbije, upućen je sa Infektivne klinike, gde je od 8. aprila lečen od Covid 19, u privremenu bolnicu na beogradskom sajmu, što je, kao i kada je hospitalizovan, izazvalo komentare na tviteru, u kojima se u… »
Osude sa svih strana na tvit novinarke birna! Vesić: Žalosno i cinično! Dačić: Postoje ljudi gori i od korone
Kurir 18.04.2020
Danilo Vučić, sin predsednika Srbije, upućen je sa Infektivne klinike, gde je od 8. aprila lečen od Covid 19, u privremenu bolnicu na beogradskom sajmu, što je, kao i kada je hospitalizovan, izazvalo komentare na tviteru, kojima se, u stvari, u… »
Danilo prebačen na sajam: Predsednika opet napali zbog ovog postupka, Brnabić oštro odgovorila: Ovo je licemerje, ludilo
Kurir 18.04.2020
Novinarka BIRN-a, Ana Novaković, objavila je tvit u kojem kritikuje što je sin predsednika Srbije, Danilo Vučić, koji je zaražen koronavirusom, prebačen na beogradski Sajam, jer mu je time, kako tvrdi, ugrožena bezbednost, pošto je sin… »
Vesti dana »
Blokada tri mosta u Novom Sadu, stiže još biciklista, studenata i građana
Novi magazin pre 16 minutajoš 41 povezana
Izrael krenuo sa oslobađanjem Palestinaca iz svojih zatvora u okviru nove runde razmene
Danas pre 1 satjoš 19 povezanih
"Peckao" Srbe u Melburnu, razbio ga Hamad Međedović: Ponižen je pred svojim navijačima
Mondo pre 3 satajoš 16 povezanih