Povezane vesti
Na kokain i abortuse potrošio preko 100 miliona: Nestvarni život NBA zvezde, bio na samrti, a Kloi Kardašijan ga ostavila…
Sportal blic 19.04.2020
Nekadašnji NBA as, Lamar Odom u svojoj autobiografiji govorio je o najtežem periodu života, zbog kojeg se mesecima borio za život dok je bio u komi. je igrao za Kliperse, Majami, Lejkerse i Dalas. U karijeri je zaradio oko 113.000.000 dolara, a prema… »
"Spavao sam s 2000 žena, kokain korisito svake sekunde, doktori koji me vide kažu da je čudo što i dalje živim": Šokantna…
Večernje novosti 19.04.2020
Koketirao sam sa smrću, više neću uzimati drogu. Voleo bih da me je Bog odveo kad sam bio u komi, umesto da izgubim Kobija Brajanta - kaže nekadašnji košarkaš LA Lejkersa. Nekadašnjeg NBA šampiona Lamara Odoma pre nekoliko godina momenti su… »
Vesti dana »

Uživo Priprema se kolektivna sahrana u Kočanima; Dan žalosti u Srbiji i Republici Srpskoj FOTO/VIDEO
B92 pre 8 minutajoš 26 povezanih

BLOG: Studenti u Novom Sadu blokirali Skupštinu grada, reagovala interventna policija
N1 Info pre 14 minutajoš 14 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 14 minutajoš 11 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 56 minutajoš 7 povezanih