Povezane vesti
Kako je Ibrahimović vređao saigrače u svlačionici: Imam 300 miliona na računu i svoje ostrvo, ubiću onog ko mi nešto kaže…
Večernje novosti 20.04.2020
Zlatana Ibrahimović je posle svakog poraza vređao svoje igrače kako bi ih motivisao. Švedski napadač Zlatan Ibrahimović je 2018. godine pomalo iznenada napustio Mančester junajted i potpisao za Los Anđeles Galaksi.. Došao je u Holivud kako bi doneo… »
"Imam 300 miliona i: Ostrvo!" Zlatan Ibrahimović i izliv besa kakav se ne pamti: "ubiće nas, to nam je rekao!"
Sportal blic 20.04.2020
Zlatan Ibrahimović, napadač Milana, u bogatoj karijeri promenio je veliki broj klubova, a zbog vrelog temperamenta, ostaće upamćen po brojnim incidentima i izjavama koje su danima ukrašavale naslovnice svetskih medija. je nakon oporavka od teške povrede… »
Vesti dana »
Republička izborna komisija proglasila listu "Studentska lista - studenti pobeđuju"
Glas Zaječara pre 1 satjoš 37 povezanih
Ursula fon der Lajen želi da Kanada postane prva pridružena članica Evropske unije
Nedeljnik pre 26 minutajoš 57 povezanih
U Srbiji pretežno sunčano i toplije, temperature do 29 stepeni
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 27 povezanih
(Foto) Albanci rone suze u Prištini i Hagu: Pogledajte kako su dočekali presudu Tačiju i liderima OVK
Mondo pre 20 minutajoš 130 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - Fotografije CBS njuza otkrivaju veliku štetu na položajima SAD posle iranskih napada
RTV pre 3 satajoš 22 povezane