Povezane vesti
Kako je Ibrahimović vređao saigrače u svlačionici: Imam 300 miliona na računu i svoje ostrvo, ubiću onog ko mi nešto kaže…
Večernje novosti 20.04.2020
Zlatana Ibrahimović je posle svakog poraza vređao svoje igrače kako bi ih motivisao. Švedski napadač Zlatan Ibrahimović je 2018. godine pomalo iznenada napustio Mančester junajted i potpisao za Los Anđeles Galaksi.. Došao je u Holivud kako bi doneo… »
"Imam 300 miliona i: Ostrvo!" Zlatan Ibrahimović i izliv besa kakav se ne pamti: "ubiće nas, to nam je rekao!"
Sportal blic 20.04.2020
Zlatan Ibrahimović, napadač Milana, u bogatoj karijeri promenio je veliki broj klubova, a zbog vrelog temperamenta, ostaće upamćen po brojnim incidentima i izjavama koje su danima ukrašavale naslovnice svetskih medija. je nakon oporavka od teške povrede… »
Vesti dana »
Sve oči u uprte Abu dabi: Zelenski tvrdi da jedna stvar odlučuje sudbinu rata: "Umerov će mi davati odgovarajuće signale u svakoj fazi"
Blic pre 3 minutajoš 32 povezane
Šokantna prognoza do kraja zime: RHMZ upalio alarme zbog opasne pojave za vikend u Srbiji
Pravda pre 1 satjoš 19 povezanih
Potpuni zastoj na auto-putu ka Novom Sadu: Čak četiri saobraćajke na istom mestu, delovi vozila rasuti po putu (video)
Kurir pre 1 satjoš 18 povezanih
Evroparlamentarci u Beogradu: Sa kim će se sastati i koje su ključne teme razgovora?
Nedeljnik pre 2 satajoš 8 povezanih