Povezane vesti

Oglasila se majka Baneta Čolaka povodom njegovog raskida sa Ivanom: "Rijaliti se igra i napolju, izgleda"

Oglasila se majka Baneta Čolaka povodom njegovog raskida sa Ivanom: "Rijaliti se igra i napolju, izgleda"

Alo 20.04.2020
"Drago mi je da mu je bar u oči rekla šta je imala..." Bane Čolak nije poverovao u informaciju da ga je Ivana Krunić ostavila, koju je dobio sinoć u emisiji "Pitanja novinara". Ipak, danas mu je brzo sve postalo jasno kada je Ivanu Krunić ugledao na… »
Ivana Krunić javno raskinula sa Čolakom: "Napravio si od mene zombija"

Ivana Krunić javno raskinula sa Čolakom: "Napravio si od mene zombija"

Alo 20.04.2020
"Bane, ja se nadam da si okej i da ćeš biti okej posle ovoga..." Bane Čolak ovog popodneva imao je prvi razgovor sa Ivanom Krunić, nakon što je prošle noći saznao od voditeljke Dušice Jakovljević u emisiji "Pitanja novinara" saznao da ga je ona ostavila… »
Hladan tuš u programu uživo! Čolak pozvao Ivanu, ona ga preko video poziva najstrašnije "oduvala"

Hladan tuš u programu uživo! Čolak pozvao Ivanu, ona ga preko video poziva najstrašnije "oduvala"

Telegraf 20.04.2020
- Bane, moraš da se menjaš. Ti terorišeš svoje devojke - poručla je Krunićeva. Bane Čolak danas je uspeo da od Drveta mudrosti dobije poziv, a on se odlučio da nazove svoju devojku Ivanu Krunić i proveri informaciju koju je čuo prošlu noć. Naime, Čolak… »

Vesti dana »

Još jednom odložene sankcije NIS-u na mesec dana

Još jednom odložene sankcije NIS-u na mesec dana

Forbes pre 59 minutajoš 31 povezana
Vrućine pred vikend, pa osveženje

Vrućine pred vikend, pa osveženje

Serbian News Media pre 38 minutajoš 31 povezana
Iga Švjontek pobedom na US Openu u Njujorku postavila novi rekord

Iga Švjontek pobedom na US Openu u Njujorku postavila novi rekord

Vesti online pre 39 minutajoš 60 povezanih
Počinje Eurobasket 2025: Srbija protiv Estonije na otvaranju

Počinje Eurobasket 2025: Srbija protiv Estonije na otvaranju