Povezane vesti
Nesuđeno pojačanje Zvezde: "Plakao sam kada sam potpisao za Milan"
Sportske.net 22.04.2020
Malo je falilo da vezista stigne na Marakanu. Nekadašnji fudbaler Donjeg Srema i Borca Rade Krunić rekao je da je plakao pošto je potpisao ugovor sa Milanom. Reprezentativac Bosne i Hercegovine bio je velika želja Crvene zvezde 2015. godine, kada je… »
Krunić: Plakao sam kada sam potpisao za Milan, Ronaldinjo i Kaka su mi idoli
Večernje novosti 21.04.2020
Sada se osećam dobro. Prošlo je mesec dana bez bolova u stopalu. Biću spreman kada se nastavi sezona - poručio je Rade. Nekadašnji fudbaler Donjeg Srema i Borca Rade Krunić rekao je da je plakao pošto je potpisao ugovor sa Milanom. - Plakao sam kada sam… »
Vesti dana »

Gori kineski tržni centar: Vatra ponovo planula u Bloku 70 na Novom Beogradu (video)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

(Mapa) ovde temperatura skače na skoro 40! Stiže još jača tura toplotnog talasa, imaćemo tropske noći, cela Evropa u crvenom
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

Janis Sferopulos: Spartak je zasluženo pobedio, neuspeh ide na dušu celog tima
Danas pre 39 minutajoš 2 povezane

Upravo na Blic TV (video) pevačica se rasplakala usred emisije Otvorila dušu o poslu i problemima koje je imala, a onda progovorila i o vezi: "Ne mogu da volim nekoga ko smatram da me ne poštuje dovoljno"
Blic pre 49 minutajoš 2 povezane

Tea Tairović kao Anđelina Džoli: Prerušila se u Laru Kroft, a Sanju Vučić nećete prepoznati kao muškarca - evo koji je povod (video)
Blic pre 24 minutajoš 1 povezana