Povezane vesti
"Bila sam u krevetu sa Rodmanom, kada je ušao Džordan": Košarkaš je odveo u autodestrukciju, a onda se slomila kod Opre /video/…
Sportal blic 22.04.2020
Nastavljamo da kopamo po prošlosti... Dokumentarac o Majklu Džordanu i njegovoj poslednjoj sezoni u Čikago Bulsima pod nazivom "Poslednji ples" izazvao je mnogo kontroverzi. Nakon što je Džordan u dokumentarcu ispričao, sada je otkrio i jednu avanturu s… »
Karmen Elektra: Bacila sam se na pod kada je Džordan ušao u Rodmanovu sobu
Večernje novosti 22.04.2020
Fil Džekson je igrače Bulsa, na molbu Denisa Rodmana, pustio nekoliko dana u Las Vegas... Majkl Džordan je ovih dana u centru pažnje. U centru pažnje su i sve priče iz njegove prošlosti, kao i svi svedoci njegovog vremena... Dokumentarac o jednom od… »
Vesti dana »

Advokat Tomislava Momirovića: Odluka o pritvoru sramna, za nju sam saznao iz medija
Beta pre 42 minutajoš 48 povezanih

I premijer Macut danas u Sremskim Karlovcima na obeležavanju 30 godina od akcije "Oluja"
Radio 021 pre 1 satjoš 28 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 38 povezanih

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u Srbiji i Evropi od 4. do 10. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 22 povezane

Ponovo jak zemljotres na Kamčatki, opasnost od cunamija, aktivirao se vulkan koji je bio miran 450 godina
NIN pre 2 satajoš 15 povezanih