Povezane vesti
"Imala je pravo, žao mi je": Anabela posle 3 godine javno priznala da se ogrešila o Kiju
Telegraf 23.04.2020
- Ja jesam podržala svoju ćerku, sad shvatam da je trebalo da se pravim blesava kao njen otac - između ostalog je rekla Anabela. Sinoć su u Zadruzi učesnici rijalitija u okviru emisije Pitanja gledalaca odgovarali na brojne teme, pa je ponovo izbio haos… »
Anabela progovorila o Kiji Kockar: "Mislim da sam se ogrešila o tu ženu!"
Alo 23.04.2020
Atijasova uputila javno izvinjenje... Gledaoci su sinoć imali mnoštvo pitanja za zadrugare, a jedno je bilo za Anabelu Atijas. - Šta misliš da li je ovo karma što ti se sada dešava, zbog tvog podržavanja veze Lune sa oženjenim čovekom i zbog mržnje prema… »
Vesti dana »
Ponoš: Diplomci iz Ćacilenda kao Vučićeva prethodnica u Tivtu, trebalo da skandiraju Aco Srbine
Beta pre 2 minutajoš 32 povezane
Viz er optužuje državu da mu ugrožava poslovanje, Direktorat kaže - regulatorne izmene ne ograničavaju pravo saobraćaja avio-prevoznicima
N1 Info pre 2 minutajoš 26 povezanih
Ministarka energetike: MOL zatražio od OFAC-a dodatnih 30 dana za završetak pregovora o kupovini NIS-a
Insajder pre 6 minutajoš 25 povezanih
Mladić u Kragujevcu nožem izbo bivšu devojku i dedu: On je uhapšen, a evo u kakvom su stanju žrtve
Mondo pre 1 satjoš 25 povezanih
Ministarstvo prosvete: Deo škola pregledan, dojave o postavljenim bombama bile lažne
Politika pre 2 satajoš 25 povezanih