Povezane vesti

Vremenska prognoza - 25. april

Vremenska prognoza - 25. april

RTS 24.04.2020
Sunca i prizemnog mraza biće sutra ujutru i prepodne, a zatim popodne najpre na severu Srbije, a zatim i u ostalim krajevima kiša, pljuskovi i grmljavina. Biće vetrovito. Jutarnja temperatura od nule, najviša do 27 stepeni. Varljivo, ali toplo vreme… »
Sutra veoma toplo, uveče moguća kiša

Sutra veoma toplo, uveče moguća kiša

Radio 021 24.04.2020
U Novom Sadu u subotu pretežno sunčano i veoma toplo, uz povećanje oblačnosti, a krajem dana i tokom večeri biće uslova za slabu kišu. Slab do umeren jugozapadni vetar biće tokom dana u skretanju na severozapadni, povremeno i pojačan. Minimalna… »
Danas pretežno sunčano, do 23 stepena

Danas pretežno sunčano, do 23 stepena

Nova 24.04.2020
Danas će u Srbiji biti pretežno sunčano, uz minimalnu jutarnju temperaturu od 0 do devet stepeni i maksimalnu dnevnu od 18 do 23 stepena. prognoza je RHMZ-a. U Beogradu će jutro biti prohladno, u toku dan pretežno sunčano, sa slabim vetrom… »
Malo toplije

Malo toplije

Dnevnik 24.04.2020
NOVI SAD: Sunčano i malo toplije. Duvaće slab jugoistočni i istočni vetar. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 7, a maksimalna 22 stepena. VOJVODINA: Nakon svežeg jutra, u toku dana sunčano i par stepeni toplije. Duvaće slab jugoistočni i… »
Danas pretežno sunčano, toplo, do 23 stepena

Danas pretežno sunčano, toplo, do 23 stepena

Blic 24.04.2020
Danas će u Srbiji biti pretežno sunčano, na istoku i jugu povremeno umereno oblačno, jutro će biti prohladno sa slabim mrazem i duvaće slab vetar, prognoza je RHMZ-a. Minimalne jutarnje temperature biće od 0 do devet stepeni, maksimalne dnevne od… »

Vesti dana »