Povezane vesti
Mina tuži Mensura, jer je pomenuo njeno bavljenje prostitucijom: Nikada me niko nije ovako vređao
Telegraf 28.04.2020
- Mama, za ovo da ga tužiš. Kunem ti se u Borisa, zapamtićeš me - vikala je Mina. Mina Vrbaški i njen dečko Mensur Ajdarpašić već danima ne prestaju da se svađaju, međutim tokom današnjeg sukoba između njih pale su preteške reči. Mensur je u toku svađe… »
Mina Vrbaški u agoniji zbog svog greha, napala Mensura:"Kunem ti se u Borisa, zapamtićeš me!"
Alo 28.04.2020
Savest joj nije mirna! Danas je u ponovo došlo do svađe između Mensura Ajdarpašića i Mine Vraški, nakon što je on pomenuo Sukija, a Vrbaški je to doživela kao provokaciju. Naime, poznato je da je Mina Vrbaški, priznala pred milionskim auditorijumom da se… »
Vesti dana »

Đilas: Hapšenja zbog korupcije u izgradnji brze pruge Novi Sad-Kelebija posledica rada tužilaca, a ne igrokaz
Pravda pre 1 satjoš 79 povezanih

Maloletna deca u bolnici zbog trovanja na seoskoj slavi: Katastrofa kod Vranja, 20 osoba ima simptome
Mondo pre 4 satijoš 28 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog nevremena, grad i pljuskovi u Moravičkom okrugu, širenje nepogoda na jug
Naslovi.ai pre 2 satajoš 53 povezane

Grci otkrili plan Novaka Đokovića: "Seli turnir u Atinu, Evroliga je već kontaktirana"
Mondo pre 3 minutajoš 11 povezanih