Povezane vesti
Mina tuži Mensura, jer je pomenuo njeno bavljenje prostitucijom: Nikada me niko nije ovako vređao
Telegraf 28.04.2020
- Mama, za ovo da ga tužiš. Kunem ti se u Borisa, zapamtićeš me - vikala je Mina. Mina Vrbaški i njen dečko Mensur Ajdarpašić već danima ne prestaju da se svađaju, međutim tokom današnjeg sukoba između njih pale su preteške reči. Mensur je u toku svađe… »
Mina Vrbaški u agoniji zbog svog greha, napala Mensura:"Kunem ti se u Borisa, zapamtićeš me!"
Alo 28.04.2020
Savest joj nije mirna! Danas je u ponovo došlo do svađe između Mensura Ajdarpašića i Mine Vraški, nakon što je on pomenuo Sukija, a Vrbaški je to doživela kao provokaciju. Naime, poznato je da je Mina Vrbaški, priznala pred milionskim auditorijumom da se… »
Vesti dana »
Ko ima pravo na besplatno lečenje u banjama: Fond PIO objavio sve detalje i šta je potrebno od dokumenata
Kurir pre 14 minutajoš 32 povezane
Crveni krst Srbije pomogao više od 400 najugroženijih domaćinstava
Radio 021 pre 9 minutajoš 48 povezanih
Kina se prvi put oglasila o Trampovim pretnjama Iranu! Krenule kontrademonstracije, gradovima odjekuje "Smrt Americi", raste broj mrtvih (foto, video)
Kurir pre 14 minutajoš 32 povezane
Komičarka se našalila sa Dikaprijem na Zlatnim globusima, njegova reakcija postala viralna (VIDEO)
N1 Info pre 34 minutajoš 26 povezanih