Povezane vesti
Sramotna izjava ranka krivokapića u skupštini CG: U Srbiji prodavali svinje dok je Cetinje bilo slobodno!
Kurir 30.04.2020
Počasni predsednik Socijaldemokratske partije i poslanik te partije Ranko Krivokapić, obrukao se u crnogorskom parlamentu govoreći da Srbima iz Crne Gore ne treba da bude matična država Srbija – već Crna Gora, ali i da Aleksandar Vučić nije predsednik… »
Pomešao cara Dušana i kneza Miloša (video)
Alo 30.04.2020
"Imam dužnost da branim dostojanstvo Cetinja kao crnogorske prestonice od svih" "Imam dužnost da branim dostojanstvo Cetinja kao crnogorske prestonice od svih, počevši od vašeg Mitropolita do našeg člana", najavio je Krivokapić Polemišući sa predsednikom… »
Bruka Ranka Krivokapića, poslanika sdp u crnogorskoj skupštini: "u Srbiji prodavali svinje, dok je cetinje bilo slobodno!"
Večernje novosti 30.04.2020
Nema smisla da se ovakva mržnja širi u državi koja do svog zadnjeg momenta postojanja je bila srpska država. POČASNI predsednik Socijaldemokratske partije i poslanik te partije Ranko Krivokapić, obrukao se u crnogorskomparlamentu govoreći da Srbima iz… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 3 sata

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 7 satijoš 3 povezane

Uhapšen muškarac za koga se sumnja da je namerno izazvao požar i pucao iz pištolja u Novom Sadu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim" Ena u strahu od Peje, nije mogla više da ćuti, sve priznala pred kamerama: "Nije mi svejedno"
Alo pre 3 satajoš 2 povezane